BAŞKAN ELLİBEŞ’E AYNI GÜNDE İKİ TEŞEKKÜR

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel ve yönetimi ile Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Mehmet Ellibeş ´e ziyaretler devam ediyor. Geçtiğimiz gün Kent Konseyi Emekliler Meclisi, Başkan Akel ve Yönetimi kendilerine Emekli Evini kazandırdığı, böylesine güzel bir hizmeti emeklilerin hizmetine sunduğu için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkürlerini ilettiler. ”Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Emeklilerimizin güzel vakit geçireceği bir yeri sizlere kazandırmanın mutluluğunu bizlerde yaşıyoruz. Güzel bir hizmet oldu.” diyerek Gölcük Belediyesi olarak her zaman ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

“MODERN PAZARLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Bu ziyaretin ardından aynı gün Gölcük Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi ziyarette bulundu. Gölcük’te kapalı Pazar sayılarının artmasını sağladığı için Başkan Ellibeş’e teşekkür ziyaretinde bulunan Tuncer, Başkanımız sayesinde artık çoğu yerde sokak aralarında Pazar kurulmadığını daha modern ortamlarda işlerini daha güzel bir şekilde yaptıklarını dile getirdi. Pazarcı esnafına her zaman desteğini gösteren Başkan Ellibeş’e teşekkürlerini iletti. Başkan Ellibeş yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirtirken “Gölcük’ün her bölgesine en iyi hizmetleri kazandırmak amacıyla bugüne kadar özveriyle çalıştık. Mahalle aralarında kurulan birçok pazarımızı kapalı Pazar alanına dönüştürdük. Son olarak Yeni Mahalle’de sokak aralarında kurulan pazarımız için kapalı Pazar alanı yaparak daha modern bir ortama taşıdık. Ayrıca şuanda Değirmendere’de Kapalı Pazar, Katlı Otopark ve Kültür Merkezini içinde barındıran bir kompleksimizin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor” dedi.  Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi tarafından, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyaretin anısına meyve sepeti hediye edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1