ÇAKIROĞLU: GÜÇLÜ CUMHURBAŞKANI, GÜÇLÜ MHP, GÜÇLÜ TÜRKİYE

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin en çok çalışan isimlerinden birisi olan milletvekili adayı Gölcüklü İbrahim İnanç Çakıroğlu gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Seçim öncesi ve aday olduktan sonra sahadan hiç ayrılmayan ve canla başla çalışan Çakıroğlu, “Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü MHP, Güçlü Türkiye’nin neden gerekli olduğunu sahaya çıktığımız ilk günden bu yana halkımıza anlatıyoruz. Bunun ülkemiz için neden hayati bir durum olduğunu milletimiz anlamış durumda. MHP seçimden güçlenerek çıkacak” dedi.

 

 

 

 

Milliyetçi Haraket Partisi ilimizde yenilen yüzü ile genç isimlerden oluşan bir liste ile halkın karşısına çıkmıştı. Bu isimlerden birisi de bir Gölcüklü olan genç isim İbrahim İnanç Çakıroğlu idi. Çakıroğlu aday olduğu günden bu yana çok sıkı bir çalışma gerçekleştirdi ve partisinin oyunu arttırmak için canla başla çalıştı ve herkesin takdiri kazandı.

HALKIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA

Başta Gölcük olmak üzere her gün yoğun bir program ile seçim çalışmalarını sürdüren Çakıroğlu gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü MHP, Güçlü Türkiye’yi halkımıza sahaya çıktığımız ilk günden bu yana anlatıyoruz. Bunun ülkemiz için neden hayati bir durum olduğunu milletimiz anlamış durumda. Terörle mücadele başta olmak üzere ekonomik, kültürel ve sosyal olarak Türkiye’nin gelişmesi için MHP bir teminat. Ben sandıktan MHP’nin güçlü bir şekilde çıkacağını inanıyorum” dedi.

GEREKENİ GENEL BAŞKANIMIZ YAPTI

Çakıroğlu açıklamasının devamında, “Ramazan ayını güzel geçirdik. Bugün Ramazan bayramımızı idrak ediyoruz. Tüm Türk ve İslam aleminin bayramını kutluyorum. Biliyorsunuz ki artık seçimlere çok az bir süre kaldı. 24 Haziran seçimleri Türk Siyasi tarihinin en önemli seçimi olacak. Ülkemiz 15 Temmuz’u yaşadı. Eli silahlı olan örgüt bu kalkışmayı yaptı. O günler hatırlanılırsa Sayın Genel Başkanımız açıklama yapıp, devletin yanında yer aldığını deklare etmiştir. Sonra Yenikapı ruhu oluşturuldu. Yeni kapı ruhuna Sayın Genel Başkanımız katılmış ve o ruhu bugüne kadar da korumayı bilmiştir” şeklinde konuştu.

İKİ PARTİNİN DOKUSU UYMUŞTUR

Yaşanılan süreci anlatmaya devam eden Çakıroğlu, “Neden iki parti ittifakta bir araya geldi? Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği gibi Çağdaş ve uygar Türkiye’yi bu iki parti kuracaktır. Bu yüzden de iki partinin dokusu uymuştur. Bizler Cumhur ittifakında küresel dünyada daha güçlü bir şekilde yerimizi alabilmemiz için yer aldık. Türkiye Müslümanların bayraktarlığını yapan ülke konumuna gelmiştir. Bizim bu coğrafyada her zaman güçlü olmamız gerekiyor. Bu yüzden partimiz seçimlerde aday çıkartmamış, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almıştır. Denge unsuru olmak için MHP’nin mecliste 30-40 vekil yerine 120-130 vekili olmalı. Yani partimiz mecliste güçlü konumda olmalıdır. Bu yüzden de bu süreçte ittifakın ruhuna aykırı hareketten kaçınıyoruz. Bizim her gittiğimiz yerde partimize büyük bir teveccüh var. MHP olarak 24 Haziran’da tüm hedeflerimize ulaşacağız’ diyerek sözlerini noktaladı.

İBRAHİM İNANÇ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

1990 Of doğumlu. Gölcük’te yaşıyor. Piri Reis İlkokulu, Piri Reis Orta Okulu ve İhsaniye Lisesinin ardından Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı. Halen Maltepe Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yapıyor. 2012’de Yakın Doğu Üniversitesinde Ülkü Ocakları Okul 2. Başkanlığı yaptı. Geçen yıl ise MHP Gölcük ilçe yönetiminde, Basın Yayından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − = 75