Gölcük Tersanesi ekiplerinden 198. saatte mucize geldi!

Gölcük Tersane Komutanlığı personeli, Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan 2 kişiyi enkazdan sağ çıkardı.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Pazartesi sabaha karşı 04.17’de meydana gelen depremin ardından teyakkuza geçen ülkemizin tüm illerinden ve ilçelerinden gelen arama kurtarma ekipleri ve dünyanın dört bir yanından gelen ekipler tek yürek ve tek bir amaçla arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Kahramanmaraş’ta depremin 9. gününde devam eden   arama kurtarma çalışmalarında binanın enkazından ses alındı. Gölcük Tersane Komutanlığı personellerinin  enkazda yoğunlaştırdığı çalışmalar sonuç verdi.  Depremin 198. saatinde çifte mucize yaşandı. 9. günde 17 yaşındaki Muhammet Enes ve 20 yaşındaki abisi Abdülbaki isimli genç enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

TÜRKHARB-İŞ SENDİKASI PAYLAŞTI

Bu güzel ve umut veren anları Türk Harb-İş Sendikası sosyal medyasından işte şu ifadelerle paylaştı;

“ÜYELERİMİZ 198. SAATTE GELEN MUCİZEYE VESİLE OLDULAR

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat 2023 tarihli deprem felaketinde bir taraftan on binlerce insanımızın cansız bedenine ulaşmanın acısını yaşarken, diğer taraftan kurtarma çalışmalarından gelen mucize haberler ile yeni canlara ulaşma umutlarımız devam ediyor.

Felaketin 198. saatinde Gölcük Tersane Komutanlığında çalışan üyelerimizin de aralarında bulunduğu kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş’ta 17 yaşındaki Muhammet Enes ve 20 yaşındaki Abdülbaki kardeşleri enkazdan kurtararak yeni bir mucizeye vesile oldular. Kahramanmaraş’ta 198. saatte yaşanan mucizeye, depremzedelerimizin yaralarını sarmak için bölgede bulunan Genel Merkez Yöneticilerimiz ile Şube Yöneticilerimiz de tanıklık ettiler.”

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 − = 10