BÜYÜKŞEHİRDEKİ 6 MİLYARLIK YÜKTEN KURTARMAYA GELİYORUZ

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman, Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi ile ziyarette bulundu.

“BASINLA İLİŞKİLERİM DAİMA GÜZEL OLACAK”

İYİ Parti ve CHP´nin ortak Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman ve ekibi bugün gazetemize ziyarette bulundu. Ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Dr. Kaman “Bunu siyaset olarak söylemiyorum bunu samimiyetimle söylüyorum basın her zaman önemli benim için. Kişiye önem vermezsen o da seni önemsemez. Basına çok önem veriyorum. Basın bizim ile vatandaşlarımızın arasında bir köprü görevinde. Seçilirim ya da seçilmem ama basınla ilişkilerim daima güzel olacak.”dedi

Seçim çalışmalarının umduğundan güzel geçtiğini belirten Kaman açıklamalarının devamında , “Çalışmalarımız umduğumdan güzel gidiyor. Ben daha zayıf bir tepki bekliyordum. Sahada öyle olmadığını anladım. Vatandaşlarımız çok güzel karşılıyorlar bizi. Çok destekçimiz var. Gölcük halkından çok güzel tepkiler alıyoruz. Gölcük Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İYİ Parti´ye en fazla oy çıkartan Kocaeli´nin ikinci ilçesi oldu.  Vatandaşlarımızdan ciddi bir tepki var. Tabi bunu çoğu insan şöyle düşünebilir. Ekonomik krizden dolayı bir oy tepkisi var denebilir ama ekonomik krizden dolayı olan bir iş değil. Vatandaşa da haksızlık yapılmış olur. Vatandaş acı çekerken onların üstünden oy kazanmak gibi bir şey yapılamaz. Burada önemli olan krize sebep olan kişiler ya da zihniyet.

HORTUMLARI KESECEĞİZ                                                                                                                                                      

Mesela İSU Genel Müdürü´nün altında 14 bin liralık tuvalet var. Bu tarz şeyler artık insanları rahatsız ediyor. Hatta geçenlerde sekapark´ta bir vatandaş zengin olursun dedi. Belediyede 6 milyar borç bu halde nasıl geldi bu hale. Kocaeli Türkiye´nin en borçlu büyükşehir belediyesi. Durup dururken 6 milyarlık borcu herkes merak ediyor. Ben sizin aracılığınızla vatandaşlara şunu söylüyorum bu 6 milyar borcu hiç düşünmesinler. En kısa zaman içerisinde ödenir. Bizim yapacak olduğumuz ilk hareket o hortumları kesmek olacaktır. Hortumlar kısaldığı zaman zaten belediye kısa zaman içerisinde hasıl olmaktan kurtulacak ve kanlı canlı bir belediye haline gelecektir. Borçların tamamını ödeceyeceğiz diye düşünüyorum.

6 MİLYAR BORCU, 2 YILDA KAPATIRIZ

2 yıl içinde borç diye bir şey kalmayacak. 16 yılda kapatamadıkları borcu biz 2 yılda kapatacağız.

KARAOSMANOĞLU VE FİKRİ IŞIK´IN ETKİSİ OLDUĞU BELLİ

Enteresan bir şekilde bütün büyükşehir belediye başkanlarını tek tek incelediğiniz zaman arka planda Karaosmanoğlu ile Fikri Işık´ın imzasının olduğunu görüyoruz. Aslında değişen bir şey olmadı. Adalet ve Kalkınma Partisi içerisindeki adaletçi kalkınmacı gruplarda kalkınmacı grup kaldırıyor adaletçiler yıkıyor. Kalkınmacı grubun temsilcisi gibi görünüyor açıkcası benim tek rakibim şu anda aslında değişen bir şey yok şu andaki tablo içerisinde. Büyükşehir Belediye Başkanı adayının üstünde Karaosmanoğlu ve Fikri Işık´ın etkisi olduğu görünüyor. Yönetecek olan ekip aynı ekip, isim değişikliği  haricinde değişen bir şey olmayacak. 6 Milyar borcun önündeki isimler yine devam edecek.

6 AY ELİMİ YIKAMAYACAĞIM DİYENLERİ ADAY YAPTILAR

Zamanında bize de FETÖ´cü diyenler oldu. O zatın elini öpüp 6 ay elimi yıkamayacağpım diyen kişiyi de belediye başkanı adayı yaptılar. Bunun hesabını vatandaş soracaktır. Eğriye eğri doğruya doğru demek lazım. Her hafta basın toplantısı yaptım. Hiçbir zaman benim hakkımda ne kötü bir şeyler söyleyebildiler ne de söylediklerimi yalanlayabildiler. Muhalifetin tek başına sesi oldum. Değişim hareketi isteyen vatandaşlarımız için ben buradayım.” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =