BÜYÜKLERİNİN DUALARINI ALDILAR

Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik ve Yönetimi dün Gölcük Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi Sakinlerinin yüzünü güldürdü. Ziyarete Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu’da katılım sağladı.

Huzurevi sakinleri mutluluklarını dile getirdiler

İlçemizin sevilen ve çalışkan derneklerinden biri olan Gölcük Trabzonlular Derneği dün örnek bir ziyarete imza attı. Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik ve Yönetimi Gölcük Huzurevi’nde kalan Yaşlıları ziyaret ederek, Huzurevi sakinlerinin dualarını aldı. Ziyarete Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu’da katılım sağlarken, Huzurevi Sakinleri mutluluklarını dile getirdi.

Çakıroğlu, ‘Böylesine güzel bir ziyarete imza attığımız için çok mutluyuz’

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, ‘Büyüklerimiz her zaman bizim değerlilerimizdir. Bugün Derneğimizin Kadın Kolları ile Huzurevi’nde kalan değerli büyüklerimizi ziyaret ettik. Kendilerini çok sevdiğimizi söyledik ve dualarını aldık. Böylesine güzel bir ziyarete imza attığımız için çok mutluyuz’ dedi.

Güzelcik, ‘Her zaman büyüklerimizin yanındayız’

Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik, ‘Gölcük Huzurevi’nde kalan büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz için çok mutluyuz. Onların yüzünü bir nebze de güldürdüysek bu bizim için çok önemli olur. Büyüklerimiz Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi bizim için çok değerliler. Huzurevi’nde kalan büyüklerimiz ziyaretimizden çok mutluluk duydular. Bizler her zaman büyüklerimizin yanında olacağız’ diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + = 11