ÜLKÜCÜLER 17 AĞUSTOS’U UNUTMADI

 

 

17 Ağustos Gölcük Depremi’nin 19.yılında yine Kavaklı’da binlerce şehidimizi anmak için etkinlikler yapıldı. Bu anma etkinliklerine Ülkü Ocakları Gölcük Başkanlığı’da stant açarak katıldı. Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM dışında, anma etkinliklerine katılan tek sivil toplum kuruluşu Gölcük Ülkü Ocağı olurken, vatandaşlara gece boyunca helva ve çayda dağıttılar.

 

 

 

 

Asrın felaketi 17 Ağustos Gölcük Depremi’nin 19.yılında yine Kavaklı’da binlerce şehidimizi anmak için etkinlikler yapıldı. Bu anma etkinliklerine Ülkü Ocakları Gölcük Başkanlığı’da stant açarak katıldı. Başkan Tuncay Cabar ve ülkcü gençler erken saatlerde stantı açtılar ve gece saat 04:00’a kadar deprem anıtının bulunduğu alanda yer alarak, katılımcılara helva ve çay dağıtımı yapıp, hem şehitlerimizi andılar, hem de toplumun deprem bilincinin artması için çalışmalar yaptılar. Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM dışında, anma etkinliklerine katılan tek sivil toplum kuruluşu oldular. Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu stantı AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’te ziyaret etti.

BÜYÜK ACILAR YAŞANDI

Başkan Cabar yaptığı açıklamada, “17 Ağustos Depremi hem ilçemiz için hem de ülkemiz için önemli bir gün. Binlerce şehit verdik, büyük acılar yaşandı. Depremin üzerinden 19 yıl geçmesine rağmen, acılar daha çok taze. Bizde Ülkü Ocakları Gölcük Başkanlığı olarak, hem şehitlerimizi anmak, hem de deprem bilincini arttırmak için anma etkinliklerine katılmak istedik. Halkımızın acısını yürekten paylaştığımızı belirtip, böyle acıların bir daha yaşanmamasını yüce Allah’tan diliyorum. Deprem gerçeğini tüm topluma anlatıp, yıkımları önleyebileceğimizi de belirtmek istiyorum” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 3 = 8