BÜYÜK EĞLENCE BU AKŞAM

Gölcük’ün modern ve kaliteli mekanlarının başında gelen Çamlıca Kafe, “Karadeniz Gecesi” düzenliyor. Büyük bir eğlenceye sahne olacak ve 19 Ekim Cuma günü bugün yapılacak bu gece de, ilçemizin önemli müzisyenleri Karadeniz Akustik sahne alacak.

Gölcük’ün sosyal hayatı da her geçen gün gelişiyor. Bu noktada ilçemizin çeşitli yerlerinde bulunan mekanlar insanlarımızı bir nebze olsun günlük yaşadığı sıkıntılardan uzaklaştırmak için çeşitli eğlenceler düzenliyor. Bu kapsamda Gölcük’ün modern ve kaliteli mekanlarının başında gelen Çamlıca Kafe, “Karadeniz Gecesi” düzenliyor. Büyük bir eğlenceye sahne olacak bu gece de, ilçemizin önemli müzisyenleri Karadeniz Akustik sahne alacak.

19 EKİM CUMA GÜNÜ

Çamlıca Kefe’nin İşletmecisi Murat Uzuner Karadeniz Gecesiyle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “İnsanlarımızı bir nebze olsun iş hayatının yorgunluğundan kurtarmak, eğlenmelerini sağlamak amacıyla böyle gece organize etmeyi düşündük. İlçemizin önemli grubu Karadeniz Akustik bu gece de sahne alacak. Eğlenmek isteyen herkesi 19 Ekim Cuma Günü mekanımıza bekliyoruz. Kişi başı sadece 5 TL. Grup gelmek isteyenler öncesinde rezervasyon yaptırırsa memnun oluruz. Rezervasyon için 0 546 617 40 41 nolu telefonu arayabilirler” dedi. 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 47 = 52