BAŞİSKELE’YE SAĞLIKTA DEV BİR HİZMET DAHA

 

 

 

 

 

Emlak, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla birçok il ve ilçeye model olan Başiskele’de yatırımlar hız kesmiyor. Sağlıkta yıldız Başiskele’ye yeni bir sağlık hizmeti daha geliyor.

 

 

 

 

Başiskele deniz, hava ve karayoluyla ulaşımın rahatlıkla sağlandığı ve özellikle birçok ilçenin geçiş güzergâhında olmasının yanı sıra Yalova, Sakarya ve İstanbul gibi çevre illere olan yakınlığıyla da stratejik bir önem taşıyor ve tercih ediliyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz da ilçenin marka değerine katkı sağlayarak, yatırımcılara yatırım yapmaları için gerekli desteği gösteriyor.  Başkan Ayaz’ın sağladığı bu destekle Başiskele’de hizmet vermeye başlayan Akademi Hastanesi ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin ardından şimdi de 75 yatak kapasiteli Özel Kocaeli Hastanesi açılıyor.

 

1 TEMMUZ’DAN İTİBAREN HİZMETE BAŞLIYOR

 

Hasta kabulüne 1 Temmuz’dan itibaren başlayacak olan Özel Kocaeli Hastanesi, Yeniköy Merkez Mahallesi Teknopark Caddesi The Ness Otel yanında hizmet verecek. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 7 Yıldızlı Kent Başiskele’ye değer üstüne değer katan projelerin ilçeye kazandırılmasına devam ediyor. Başiskele’de yapımı tamamlanan Özel Kocaeli Hastanesi, 1 Temmuz’dan itibaren hasta kabulüne başlıyor. Sağlıkta ve yatırımıyla yıldız Başiskele’de hizmete başlayacak olan hastaneyi geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Özel Kocaeli Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı ile birlikte gezdi ve incelemelerde bulundu.

 

BU YATIRIM AYAZ’IN TEŞVİKİ VE DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİ

 

Başkan Hüseyin Ayaz’ın teşviki ve desteğiyle Başiskele’ye bu hizmeti sunmak için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Yaşar Ellialtı, “Çalışmalarımızda artık sona geldik. Uzman ve deneyimli kadromuz, çağın gerekliliği olan teknolojik yeniliklerle, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışımızla, yeni adresimiz Başiskele’de de 1 Temmuz’dan itibaren hizmet vermeye, hasta kabulüne başlayacağız.” dedi. Yaşar Ellialtı, kendilerine göstermiş olduğu ilgiden ve destekten dolayı Başkan Hüseyin Ayaz’a teşekkür etti.

 

“BAŞİSKELEMİZ’E DEĞER KATAN HİZMETLERE DEVAM”

 

Göreve başladığı günden itibaren Başiskele’nin kalkınması için gayret gösteren, vatandaşın istekleri doğrultusunda her türlü hizmet ve yatırımı 7 Yıldızlı Kent’e kazandıran Başiskele  Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yeni bir dev hizmeti ve yatırımı daha ilçeye getirmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Başkan Ayaz, Özel Kocaeli Hastanesi’nin sağlık sektöründe uzun yıllar Kocaeli’de 7/24 büyük ve önemli hizmetler yürüttüğünü ifade ederek, “Böyle deneyimli ve uzman kadroya sahip, kaliteli ve modern bir hastanenin ilçemizde hizmet vermeye başlayacak olması bizi memnun etti. Sağlıkta Yıldız Başiskele’deki komşularımızın sağlığını önemsiyoruz. Komşularımızın yaşam kalitesini artırıyoruz. Başiskelemiz’in değerine değer katan projeleri ve hizmetleri ilçemize kazandırmak için çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

 

YOĞUN BAKIM ÜNİTELİ VE 75 YATAKLI OLACAK

 

Özel Kocaeli Hastanesi, 75 yataklı ve 4 ameliyathaneden oluşacak. Hastanede yoğun bakım ünitesi de bulunacak.  Toplamda 8 bin metrekarelik bir alanda 4 kattan oluşan modern, refah ve nezih bir binada hizmet verecek hastanede, dahiliye, kadın doğum, çocuk, göğüs, nöroloji, ortopedi, beyin cerrahisi gibi bütün branşlar yer alacak.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 − = 52