BURÇAK KIRCA VEDA YEMEĞİ İLE UĞURLANDI

BURÇAK KIRCA VEDA YEMEĞİ İLE UĞURLANDI

İlçemizde kaldığı sürece yaptığı hizmetlerle takdir toplayan, geniş bir kesim tarafından sevilen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Ağrı Doğu Beyazıt’a tayini çıkmasından dolayı düzenlenen veda yemeğiyle uğurlandı.

Gölcük’te görev süresini dolduran İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca’nın Ağrı iline tayini çıkması sonrasında veda yemeği Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisleri Restoranında yapıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Geniş katılımın olduğu veda yemeğine İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca eşi ve ailesiyle katılırken, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, siyasi parti ilçe başkanları,  belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve STK’ların başkan ve yöneticileri katıldılar.

“AİLEM GÖLCÜK’TE KALACAK”

İlçemizde kaldığı sürece yaptığı hizmetlerle takdir toplayan, geniş bir kesim tarafından sevilen Kırca yaptığı konuşmada, “Bizlere burada kıymet verdiniz, yalnız bırakmadığınız, için çok teşekkür ediyorum. Gölcük’ten pekte gitmek istemiyorum. Ben tayinimin çıkması nedeniyle Ağrı’ya gideceğim ama ailem burada kalacak. Eşim görevimiz boyunca çok çile çekti. Yine beklemek ona düşüyor. En azından Gölcük’te güzel insanların yanında bırakacağım. İnşallah geliş, gidişlerimde sık sık görüşeceğiz. Bunu bir veda olarak görmüyorum. Sizlerin de yolunuz düşerse Ağrı’da misafir etmekten onur ve gurur duyacağım. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BU BİRLİKTELİK SEVİLDİĞİNİN GÖSTERGESİ”

Başkan Ali Yıldırım Sezer ise yaptığı konuşmada, “Sevgili Burçak binbaşımızın Gölcük’te 3 yıldır yapmış olduğu görev sona ermiş bulunuyor. Az önce Burçak Komutanıma da şunu söyledim; “Çok geniş bir katılımın var, bu katılımın çok sevildiğinin göstergesi olduğunu ve çok güzel bir şey olduğunu ifade ettim. Kendisi de esprili bir şekilde, “beni göndermek için herkes toplanmış” dedi. Biz kendisini göndermek için değil, bilakis sevgimizi göstermek için toplanmış bulunuyoruz. Gölcük’te kurumlar arasında çok güzel bir birliktelik var. Bunun örneğini şuan da yaşatan da Burçak Binbaşımız oldu. Yapmış olduğu görev sürecinde Gölcükümüze büyük katkısı oldu. Şimdi yeni bir başlangıç yapacak. Yeni görev yerinde de ilçemizde olduğu gibi başarılı olacağını düşünüyor, ailesi ve kendisi için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“2 AY ÖNCE AYNI DUYGULARI YAŞADIM”

Son konuşmayı ise Kaymakam Irmak yaptı ve şunları söyledi: “Vedalar çok zordur. Şuanda binbaşının hangi duygularını yaşadığını anlayabiliyorum. Bende 2 ay önce aynı duyguları yaşadım. Biz görev yerimiz değişince yeni mesai arkadaşlarımızın dürüst, başarılı, çalışkan insan olmasını bekleriz. 2 aydır bin başımla çalışıyoruz. Çok dürüst, çalışkan bir arkadaşımız. Aynı zamanda da çok kibar ve saygılı birisi. Allah yolunu açık etsin diyorum. Ben yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Konuşmanın ardından Başkan Sezer ve Kaymakam Irmak, Kırca’ya hediye taktim etti ve veda yemeği son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 39