EŞİT HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti

Gönül, “İzmit’i el ele, gönül gönüle yönetmek istiyoruz”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir ve üyelerine ziyarette bulundu. Türk Ocakları Kocaeli Şubesi binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Adayı Gönül’e, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Gönül, “İzmit’i hep birlikte el ele, gönül gönüle yönetmek istiyoruz” dedi.

ŞİMDİ YENİ UFUKLAR ZAMANI
Ziyaret kapsamında değerlendirmelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “İki dönem benim için yeterli. Şimdi artık görevi devretme zamanı geldi. Şimdi yeni ufuklar zamanı. Sibel Hanımefendi mimar ve tecrübeli bir isimdir. Benim de gözümün arkada kalmaması lazım. Belediyemiz marka bir belediye ve sol zihniyetlerin eline geçtiği zaman 6 ayda eski haline geri döner. İzmit’te Sibel Hanım ve Büyükşehirde Tahir Bey’in işbirliği ile güzel işler yapılacağına inanıyorum. Eksik olan işlerimiz var ise ben Sibel Hanım’a bıraktım” şeklinde konuştu.

HALKLA YÖNETİM ÇOK ÖNEMLİ
“Bu kadar köklü bir yerde bulunmaktan memnuniyet duyuyorum” sözleri ile konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Seçimlerin milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Şehir hep birlikte ve ortak akılla yönetilirse şehrin kazanacağı aşikardır. Yapacağımız çalışmalarda gönül belediyeciliği ve halkla yönetim çok önemli. Yapılacak işler kamuoyuna sunulmadan, hayata geçirilmeyecek. Mahalle meclisleri kurarak yerinde yönetim ve denetim yapacağız. İzmit’i hep birlikte el ele, gönül gönüle yönetmek istiyoruz” dedi.

EŞİT HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Büyükşehirimiz ile beraber uyum içerisinde çalışarak çok daha fazla hizmeti getireceğimize inanıyoruz. İyi bir ekip olacağımıza ve güzel işlere imza atacağımıza herkesin emin olmasını isterim. İlk defa seçimlere bir ittifak ile giriyoruz. Sizler de biliyorsunuz ki bu ittifak milletin 15 Temmuz’da kendisinin kurduğu bir ittifaktır. Yüreğinde vatan ve millet sevdası olanın milli markası cumhur ittifakıdır. Makamlar gelip geçicidir, mühim olan şu gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bizlerin merkezinde insanımızın mutluluğu var. 102 mahallemize de eşit hizmet götürmek için çok çalışacağız. Çünkü biz İzmit’e gönülden bağlıyız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

50 − = 43