Bulut, camiye giderken vurulmuş

Derince Belediyesi eski Başkanı Ali Haydar Bulut bugün şok bir silahlı saldırıda vuruldu

ARAÇTAN ATEŞLENDİ

DERİNCEBelediye Başkanı Bulut, bugün şok bir silahlı saldırıya uğradı. Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde yürüyen eski başkan Ali Haydar Bulut, kırmızı renkte Peugeot marka bir aracın içinden ateşlenen silahtan çıkan kurşunlarla vuruldu.

KIRMIZI BİR PEUGEOT

Saldırganlar Ali Haydar Bulut’u bacaklarından vurduktan sonra hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ali Haydar Bulut, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SIK SIK TAKILDIĞI BÖLGE

Ali Haydar Bulut’a yapılan saldırı adeta bir pusu gibi planlanmış olduğu ifade ediliyor. Çünkü eski başkan Ali Haydar Bulut’un evi o bölgede değil. Ancak başkanlık döneminden önce de Ali Haydar Bulut’un sık sık İstasyon mahallesindeki dostlarıyla bir araya gelip oturduğu, sohbet ettiği ifade ediliyor.

CAMİYE GİDERKEN

Saldırganlar, Ali Haydar Bulut’un yine o bölgede olacağını bilerekten hareket etmiş. Yine İstasyon Caddesi üzerinde bir arkadaşının dükkanından çıkan İstasyon Camiine öğlen namazı için giden Ali Haydar Bulut, tam da bu sırada saldırıya uğradı.

KİMLER ÇIKACAK

Kocaeli’de  şok etkisi yaratan bu silahlı saldırının failleri Ali Haydar Bulut’u yakinen tanıyan ve gün içinde nerelerde vakit geçirdiğini bilen isimler olduğu ifade ediliyor. Bakalım bu kanlı saldırının altından hangi güçler çıkacak?

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 6