GÖLCÜK’TE METAMFETAMİN YAKALANDI

 

 

 

 

 

Gölcük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptığı operasyon ile ilçemize giriş yapan ve üstünde uyuşturucu madde bulunan kişileri yakaladı. V. S isimli şahsın yapılan üst aramasında şortun içerisinde yaklaşık 10 gram metanfetamin maddesi bulundu.

 

 

 

 

Gölcük Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği uyuşturucuya karşı verdiği mücadeleye devam ediyor. Ekipler, Gölcük Dumlupınar Mahallesi İskele yolu ışıklarında T.S ve V.S isimli İzmit doğumlu iki genci İstanbul plakalı bir araçla, İstanbul’dan uyuşturucu madde getirebileceği bilgisi alınması üzerine 05/09/2018 günü saat:20:00 sıralarında bahse konu aracın Başiskele bölgesinden Gölcük ilçesine giriş yaptığı tespit edilmesi üzerine araç İskele ışıklarda durduruldu. Emniyet mensuplarını  fark eden V.S. isimli şahıs aracın altına metanfetamin kullanmaya yarayan plastik aparat attığı görülerek polis tarafından muhafaza altına alındı. V. S isimli şahsın yapılan üst aramasında şortun içerisinde yaklaşık 10 gram metanfetamin maddesi bulundu. Yapılan araç ve ikamet aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Emniyetten yapılan açıklamaya gören konu ile ilgili tahkikata devam edilmekte olup gelişmelerden ayrıca bilgi verileceği açıklandı.

 

METAMFETAMİN NEDİR?

Metamfetamin dünya üzerinde en hızla yayılan, çok zararlı ve tehlikeli bir uyuşturucudur. Bu uyuşturucu maddenin kullanılan takma isimlerinden bazıları: kristal, tina, crack, taş, ateş ve buz. En çok kullanılan ismi ise met. Metamfetaminin kısaltılmış hali.İlk kez kullanıldığında insana kendisini aşırı güçlü ve iyi hissettiriyor. kısacası mükemmel insan kavramını yaşıyorsunuz. Sonrası ise parçalanan ve ölümle biten hayatlar.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

83 − = 80