BU ŞENLİK +1 FARKLI

 

Bir yıl önce kurulan +1 Fark ile Gölcük DOWN Sendromlular Derneği, bir yıl içerisinde çeşitli çalışmalar yaparak DOWN Sendromluları hayata kazandırmaya devam ediyor. Dernek son olarak kafelerinin bulunduğu caddede bir sokak şenliği düzenliyor. Şenliğe ünlü oyunlarda katılacak. Tüm Gölcüklüler davetli.

 

 

 

 

Bir yıl önce kurulan +1 Fark ile Gölcük DOWN Sendromlular Derneği, bir yıl içerisinde çeşitli çalışmalar yaparak DOWN Sendromluları hayata kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi dernek bünyesinde, Gölcük Merkez Mahallesi 66. Sokakta,  +1 Fark ile Gölcük DOWN Sendromlular Kafesi’ni de hizmete açmıştı. Açılan bu cafede DOWN Sendromlular çalışarak hayatı öğrendiler. Bir yanda hayatı öğrenirken, bir yandan aile bütçesine katkı sağladılar. Derneğin birinci yılından dolayı 28 Haziran 2018 tarihinde yıldönümünde yapılacak şenlik hazırlıkları son aşamaya geldi. Şenliğe tüm Gölcüklüler davetli.

DERNEK BAŞKANI ABANOZ BİLGİ VERDİ

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve 1 Fark ile Gölcük DOWN Sendromlular Derneği iş birliği ile 28 Haziran 2018 tarihinde DOWN Sendromlular cafesinde sokak festivali düzenlenecek. Düzenlenecek olan bu festivale ünlü oyuncu Şenol İpek katılım yapacak. Sokak festivali ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Belgin Abanoz; “Bir yıl önce 1 Fark ile Gölcük DOWN Sendromlular Derneğimizi kurduk. Kuruluşumuzdan bu güne kadar başarılı çalışmalar yaptık. Bizim amacımız tüm DOWN Sendromları dışarı çıkması ve hayatı en iyi şekilde öğrenmek, aynı zamanda kendilerine özgüveni sağlamasıdır. Biz bunu başardık. Birçok DOWN Sendromlu kardeşlerimiz burada aldığı özgüvenle kendileri tek başına dışarı çıkabiliyorlar. Birinci yılımızda bir ilki olan sokak festivalimizi düzenleyeceğiz. Gölcük Merkez Mahallesi 66. Sokağın canlanması için sokak festivalini yapıyoruz. Festival etkinliğimiz bir gün sürecektir” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 17 = 27