GÖLCÜKSPOR ÇARE ARIYOR!

 

 

 

3 maçta da puan alamayan Gölcükspor 3’te 3 yapan Kocaelispor’un tam aksine puan tablosunun  en sonunda yer alıyor. Gölcükspor’un üç maçta ki en önemli özelliği ise son anlarda yediği goller oldu. Gölcükspor gol sorununa çare arıyor.

 

 

3.Lig 3.Grupta yer alan temsilcimiz Gölcükspor ilk üç hafta geride kalırken son sıraya çakıldı. 3 maçta da puan alamayan Gölcükspor 3’te 3 yapan Kocaelispor’un tam aksine puan tablosunun  en sonunda yer alıyor. Gölcükspor’un üç maçta ki en önemli özelliği ise son anlarda yediği goller oldu. Kocaelispor ile 0-0 berabere devam eden maçta 86. dakikada Burak Süleyman’ın golüne engel olamayan Gölcükspor puansız kaldı. Kırmızı Siyahlılar Bayburt deplasmanında da 90. dakikaya 0-0 girerken, Eren’in attığı golle yıkıldı.

 

ÖNLEM ALINMALI…

Gölcükspor teknik patronu Kayhan Çubuklu, yönetimiyle beraber önlemler almaya çabalarken, son sıraya çakılan puansız takım için kadro revizyonu da gündeme geldi. Ancak alternatifsiz kadroda bunu yapabilmek de zor gözüküyor. Kırmızı Siyahlılar bu ortamda, Cumartesi günü oynayacağı Çorum Belediyespor iç saha maçında mutlak galibiyet bekliyor. Gol sıkıntısı çeken ekipte çareler arınıyor.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 45 = 54