BU KENTİ VİCDANLA YÖNETECEĞİZ

Millet İttifakı Yenişehir’de

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Kaman ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Yenişehir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Millet İttifakının Kocaeli çalışmaları tam hızıyla devam ediyor. Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki akşam İzmit Yenişehir Mahallesi sakinleriyle Kulzade Ekmek Fırını’nda bir araya geldi. İYİ Parti Meclis üyesi adayı Ali Kurt’un düzenlediği programa İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP İzmit ilçe Başkan vekili Dalistan Filiz, CHP ve İYİ Partililer katıldı.

BU KENTİ VİCDANLA YÖNETECEĞİZ

Programda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet sahada gördükleri heyecanın çalışma azimlerini arttırdığını söyleyerek, “Sizin heyecanınız bizim inancımızı arttırıyor. Hizmet etmeye olan inancımız büyüyor ve büyümeye devam edecek. Serdar Bey Büyükşehir Belediyesi’nde ben İzmit Belediyesi’nde bu kenti çiçek gibi yapacağız. Kocaeli nefes alan kent haline gelecek. Bu kentin kaynakları har vurup harman savurmadan hukuka adalete uygun ve en önemlisi Allah korkusuyla birlikte bu vicdanla birlikte yöneteceğiz” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE İHYA EDECEĞİZ

Konuşmasına devam eden Başkan adayı Hürriyet, “Bu kentin vizyonunu sizlerin desteğiyle birlikte geliştirmek istiyoruz. Biz, başkanım ve yöneticilerimizle birlikte bu kenti yönetmeye hazırız. Bizi başarıya götürecek olan, kazandıktan sonra da hizmet etme aşkını yaşatacak olan sizin bu güveniniz olacak. Yapılan birçok şeyin atıl kaldığını, kente değer katmadığını, esnafın kepenk üzerine kepenk kapattığını görüyoruz. İstihdam alanlarını açabileceğimizi, bu kentin kaynaklarının zengin olduğunu, kaynakları halka hizmet etmek adına kullanacağımızı anlatmak zorundayız. Bu kenti Serdar Başkanımla birlikte var gücümüzle çalışarak ihya edeceğiz” şeklinde konuştu.

HER İLÇEDE KIRILMA VAR

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Kaman ise yaptığı konuşmada kazanılacak başarının sadece kendi başarısı olmayacağının altını çizerek, “İçtenlikle söylemek istiyorum ki; Bu Büyükşehir de aş da var iş de var. Hep beraber başaracağız. Ben Serdar Kaman olarak bunu tek başıma başaracak değilim. Sizler sayesinde başaracağım. Nereye gidersek gidelim her tarafta bir kırılma olduğunu görüyoruz. Halkımız vaatlerin yerine getirilmediğini anladı. Onlara iyi bir belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz” dedi. Programda konuşan İYİ Parti Meclis üyesi aday adayı Ali Kurt ise “Benim amacım gençlere iş ve aş. Maddi ve manevi her şeyimi gençlere vermeye hazırım” açıklamasında bulundu.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 34 = 37