BU HAFTA SONU LÜTFEN SESSİZ OLALIM!

 

 

 

 

 

Bu hafta sonu cumartesi günü DGS, Pazar günü ise KPSS sınavı yapılacak. DGS’ye Kocaeli’de 9 bin 68 aday, KPSS’ye ise 29 bin 741 kişi girecek. Yetkililer sınav saatlerinde gürültü olacak işlerden herkesin uzak durmasını istedi.

 

 

 

 

Bu hafta sonu yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS)  ve (Lisans) Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)  ile ilgili olarak ÖSYM Kocaeli Sınav Koordinasyon Kurulunca bir dizi önlem alındı. 21 Temmuz Cumartesi günü saat 10.15’te yapılacak olan DGS’de Kocaeli’den 9 bin 68 aday 150 dakika boyunca ter dökecek.

KPSS SINAVI PAZAR GÜNÜ 14.45’E KADAR SÜRECEK

22 Temmuz Pazar günü KPSS ise iki ayrı oturumda yapılacak. Sabahki oturum 10.15’te, öğleden sonraki oturum ise 14.45’de gerçekleştirilecek. Kocaeli’de KPSS’ye ise toplam 29 bin 741 kişi girecek. DGS ilimizde 30 ayrı okulda,  KPSS ise il genelinde toplam 115 okulda gerçekleştirilecek. Her iki sınavda toplam 3 bin 708 kişi ise görevli olacak.

ADAYLAR NASIL SINAVA GİRECEK

Sınava girecek tüm öğrenciler emniyet görevlileri tarafından aranacak; çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, metal içerikli eşyalar, ulaşım ve banka kartları, cep bilgiları, hesap makinası, kalem, silgi, kesici ve delici aletle okula gelecekler ise sınava alınmayacakları duyuruldu. Sınava girecek adayların sınava giriş belgesi, nüfus cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı/Geçici Kimlik Belgesi/Kimlik Kartı Talep Belgesi veya süresi geçerli pasaportu/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı/Pembe-Mavi Kart ile alınacaklarının altı çizildi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 27 = 30