ÜLKÜ OCAĞINDAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

 

 

 

 

 

Ülkü Ocağı Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından yaklaşan kurban bayramı öncesi kurban derisi toplama kampanyasıyla ilgili basın açıklaması yapıldı. Bu yıl kesilen kurbanların derilerinin Ülkü Ocakları’nda toplanması çağrısında bulunuldu.

 

 

 

 

EĞİTİM FAALİYETLERİNE HARCANACAK

Ülkü Ocakları ‘Kurban Derilerimiz Ülkü Ocaklarına´ adlı kampanya ile bu yıl kurban kesecek vatandaşların kurban derilerini Ülkü Ocakları´na bağışlama talebinde bulundu. Ülkü Ocakları´nın son yıllarda ortaya koyduğu atılımlar ve projelerle ülke genelinde iyilik ve hayır işlerinde birçok sivil toplum örgütüyle yarışır hale geldiğini ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da örnek gösterilir güzide bir vakıf olduklarını hatırlatan Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar, Ülkü Ocakları´nda toplanacak kurban derilerinin gelirinin başta eğitim faaliyetleri ve kültürel projelerde değerlendirileceğini söyledi.

YARDIMLARIMIZ SÜRMEKTEDİR

Başkan Cabar açıklamasının devamında, “Ülkü Ocakları´nın dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve yalnız kalan Müslümanlara ve tüm Türk dünyasına yardıma koştuğunu belirterek “Irak´ta, Suriye´de mağdur olan ve her an sistematik soykırımlara kurban verebileceğimiz Türkmen kardeşlerimizin imdadına dün olduğu gibi bugünde Ülkü Ocakları yetişmiştir. Oralara yaptığımız gıda, sağlık ve diğer yardımlarımız sürmektedir” dedi.

VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Cabar son olarakta, “Bütün vatandaşlarımızın bu yılki kurban derilerini ocağımızda toplamasını ve bu hayırlı  projelere katkı sunmalarını bekliyoruz. Derilerini bizlere ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza görevli arkadaşlarımız yardımcı olacaktır. Şimdiden katkı sunan vatandaşlarımıza teşekkür ederek hepsinin bayramını şimdiden kutlarım” şeklinde konuştu.

Kurban derileri Ülkü Ocağı Gölcük İlçe Başkanlığına bağışlamak için Alper Çakıcı: 0 539 626 70 62 ve B.Karayel: 0 530 913 53 41 nolu telefonları arayabilirsiniz. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 6 = 9