BU BAŞARI AYAKTA ALKIŞLANIR

 

Gölcüklü Fotoğraf Sanatçısı Melih Sular, Dünyadan 1144 fotoğrafçının 8383 fotoğrafla katıldığı 8. Uluslararası Arbella Fotoğraf Yarışmasında En iyi Fotoğrafçı Ünvanını aldı.

 

Bu gerçek bir başarı öyküsü. İlçemizin ilk fotoğraf stüdyolarından birisi olan Foto Erol Sular’ın oğlu, aldığı başarılarla her zaman göğsümüzü kabartan Gölcüklü Fotoğraf Sanatçısı Melih Sular, Dünyadan 1144 fotoğrafçının 8383 fotoğrafla katıldığı 8. Uluslararası Arbella Fotoğraf Yarışmasında En iyi Fotoğrafçı Ünvanını aldı.

O ARTIK BİR DÜNYA FOTOĞRAF SANATÇISI

İlçemizin yetiştirdiği fotoğraf sanatçımız Melih SULAR; bugüne kadar 40’dan fazla şehirde sunum ve söyleşileriyle ilçemizin dışına açılan belkide tek sanatçımız. 2008 yılında Fransa’da Bulunan Uluslar Arası Fotoğraf Federasyonu FIAP tarafından Uluslar Arası Fotoğraf Sanatçısı Ünvanı alan Sular, National Geographic tarafından 12 fotoğrafı walpaper olarak kullanılmıştır. 8 Yaşında babası Erol Sular’a ait Foto Erol Fotoğraf Stüdyosunun karanlık odada başlayan yolculuğu Dünya tarafından takdir edilen bir fotoğraf sanatçısına dönüşen Melih Sular’ın bugüne kadar 1000’den fazla fotoğrafı ödül ve sergilemeye layık görüldü.

 

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =