ZEKERİYA SAVAŞ ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI

Gölcük eski Belediye Başkanı Zekeriya Savaş bilindiği üzere Gölcük Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olmuştu. Savaş aday adayı çalışmalarına başlarken, Gölcük Esnaf Odasını ve Gölcük Seyyar Pazarcılar Odasını ziyaret edip, başkanlarla Gölcük üzerine sohbet etti.

Gölcük eski Belediye Başkanı Zekeriya Savaş bilindiği üzere Gölcük Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olmuştu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu, 1955 doğumlu olan Savaş, 2004 yılından 2011 yılınan kadar Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda Yapı İşleri Daire Başkanlığı, 2011 yılından günümüze kadar da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Bakanlık Müşavirliği görevini sürdürmüştü. Savaş aday adaylığı sürecinin tamamlanması sonrasında sahaya inerek aday adaylığı sürecinde kendisini tanıtma çalışmalarına başladı. Savaş’ın kalabalık bir genç grubu ile gezdiği görüldü.

“KATILIMCI BİR ANLAYIŞI BENİMSİYORUM”

Zekeriya Savaş öncelikle Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer’i ziyaret edip, hem hal hatırlarını sordu, hem de Gölcük üzerine sohbet gerçekleştirdiler. Kocaman yeni sanayinin Gölcük’ün önemli bir sorununu çözdüğünü dile getirip, gelecekte boşalan eski sanayi üzerine yapılacak projenin büyük önem taşıdığını belirtti. Savaş’ta eğer aday olursa seçimi de kazanırsa, Gölcük’ü sivil toplum örgütleriyle birlikte katılımcı bir anlayışla yöneteceğini belirtip, odaların ve STK’ların önlemli olduğunu dile getirdi.

“EL BİRLİĞİ İLE GÖLCÜK’Ü YÖNETECEĞİZ”

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer, Savaş’ın yaptığı ziyarette Başkan Ellibeş ile birlikte kapalı pazar noktasında çok yol alındığını, var olan projelerin tamamlanması ve Çarşamba Pazarı için yapılacak Kapalı Pazar yeri ile üstü açık Pazar kalmayacağını dile getirdi ve seçilecek başkan ile de bu noktada ortak çalışmalar yapmaya her zaman hazır olduklarını dile getirdi. Aday adayı Savaş’ta Gölcük’te odaların ve STK’ların çok aktif olduklarını bu beni memnun ediyor. Ben eğer aday olursam ve seçimi de kazandığımız takdir de el birliği ile ilçemizi yöneteceğiz. Öncelikle Başkanımız Mehmet Ellibeş bir çok projeye zaten imza atmış. Biz bu projelerin üstüne koyarak daha güzel bir Gölcük’ü oluşturacağız” dedi. Savaş ziyaretler dışında esnafları gezerek hal hatır sordu, kendisini tanıttı. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 − 24 =