YENİ BİR EĞİTİM YOLCULUĞUNA HAZIR MISINIZ?

 

 

Gölcük Garnizon Anaokulu Kocaeli’de ilk ve tek olacak olan FCL sınıfını (geleceğin laboratuvar sınıfı) açıyor. Müdür Serap KUŞAĞLI İKİZ bu sınıfta STEM, kodlama, doğa bilimleri, deney, bilimsel süreç becerileri, montessori matematik uygulamaları, sanat çalışmaları gibi derslerin yapılacağını söyledi.

 

 

 

 

Gölcük Garnizon Anaokulu Kocaeli’de ilk ve tek olacak olan FCL sınıfını (geleceğin laboratuvar sınıfı) açıyor. Future Classroom Lab (FCL) öğrenmede ve öğretmede değişen stilleri desteklemek ve geleneksel dersliklerin ve diğer öğrenme alanlarının yeniden düzenlenmesini gerçekleştirmek için oluşturulmuştur. BİT’in okullara nasıl entegre edildiğini göstermek için bir “Yaşayan Laboratuvar” olarak tasarlanmıştır.

HANGİ DERSLER YAPILACAK?

Garnizon Anaokulu Müdürü Serap KUŞAĞLI İKİZ bu sınıfta STEM, kodlama, doğa bilimleri, deney, bilimsel süreç becerileri, montessori matematik uygulamaları, sanat çalışmaları gibi derslerin yapılacağını söyledi. Sınıfın 6 farklı öğrenme alanından oluştuğunu söyleyen İKİZ, bu alanlar öğretimdeki yeni ve bütüncül bakış açısını görselleştirmek için benzersiz bir yol sunmaktadır. Eğitim mümkün olduğunca farklı tipteki öğrenci için çekici ve eşsiz bir öğrenme deneyimi ile sonuçlanmaktadır. Özel materyallerle dizayn edilmiş sınıfta eğitim gören öğrenciler ayrıca TUBİTAK 4004 için proje hazırlayacaklar” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 2