BORCU OLANLARA SEPAŞ’TAN FIRSAT

 

 

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye’de 1.7 milyon elektrik kullanıcısına elektrik tedarik hizmeti sunan Sepaş Enerji, elektrik borcu sebebiyle icralık olan müşterilerine yönelik düzenlediği kampanyayla büyük bir ödeme kolaylığı sağlıyor.

 

 

 

 

Sepaş Enerji, faturasını ödeyemediği için icralık olan müşterilerine destek oluyor. 2016 yılı ve daha önceki yıllara ait icra ve dava aşamasında borcu olan tüm Sepaş Enerji müşterileri 31 Aralık 2018 tarihine kadar ödeme yapmaları halinde yüzde yüz faiz indiriminden yararlanabilecek.2016 yılı ve daha önceki yıllara ait icra ve dava aşamasında borcu olan tüm Sepaş Enerji müşterileri, borçlarını peşin ödedikleri takdirde tüm gecikme faizini sildirme imkanına sahip olacak.  Ayrıca kredi kartın ile ödeme yapmak isteyen müşteriler banka anlaşmasına göre 2 ila 9 taksit arası  taksitlendirme imkanından yararlanabilecek.

KAMPANYA İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Kampanyayla ilgili bilgi veren Sepaş Enerji Finans Direktörü Raif Anıl Akça, “Bu kampanya ile birlikte müşterilerimize borçlarını kapatmaya yönelik güzel bir imkan sağlamayı hedefledik. Kampanyamız 1.7 milyonluk müşteri portföyümüz içinde yaklaşık 50 bin elektrik kullanıcısı müşterimizi kapsıyor. Sepaş Enerji’ye icra aşamasında borcu olan tüm müşterilerimizin bu fırsattan yararlanmasını öneriyorum.” diye konuştu.Kampanyadan yararlanmak isteyen Sepaş Enerji müşterileri, detaylı bilgiyi icrahukuk@sepas.com.tr e-posta adresinden, 0530 878 76 86 / 0531 378 32 56 numaralı telefonlardan ve Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri Merkezlerini ziyaret ederek öğrenebilirler.

 SEPAŞ ENERJİ HAKKINDA

Perakende enerji sektörünün önemli oyuncularından Sepaş Enerji, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ve Avrupa’nın 10 büyük enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group’un stratejik ortaklığıyla kuruldu. Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren Sepaş Enerji’nin, 1.7 milyonluk abone portföyü bulunuyor.Detaylı bilgi için: www.sepas.com.tr

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1