“Birliğimizden asla taviz vermeden çalışacağız”

Başkan Büyükakın, “Allah sağlık verdiği sürece, gücümüz, nefesimiz yettiğince, insanımız için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan ve Diyanet Vakfı Kocaeli Şubesi Mütevelli Heyetini makamında konuk etti. Başiskele Uğur Okulları Müdürü Ali Rıza Gündoğdu ve beraberindeki heyeti de konuk eden Başkan Büyükakın, Kocaeli Hal Derneği (KOMESKOM) Başkanı Hüseyin Balkaya ve yönetiminin yanı sıra BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve şube yönetimi de bir araya geldi. Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Atalarımızın bizlere bıraktıkları eserler içerisinde en kıymetlisi dayanışma ve danışma kültürümüzdür. Bu kültür aynı zamanda medeniyetimizin de temelidir” dedi.

“GÖNÜLLERE TAHT KURACAK BİR ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”

Her fırsatta halka danıştıklarını, STK’ları ve iş insanlarını dinlediklerini konuklarına söyleyen Başkan Büyükakın, sivil toplum kuruluşlarıyla olan buluşmalarına değer verdiklerini dile getirerek, “Projelerimizi, çözüm önerilerimizi yaşlısından gencine, öğrencisinden emeklisine, yediden yetmişe insanımıza temas ederek geliştirdik, geliştirmeye de devam ediyoruz. Halkımızın memnun kalacağı hizmetleri yaparken, gönüllere taht kuracak bir anlayışıyla çalışıyoruz” vurgusu yaptı. Nazik ziyaretleri için tüm konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ülkemizin ve kentimizin yalnızca insanına değil, şehrimizin suyuna, ağacına, toprağına ve havasına da sevdalıyız” şeklinde konuştu.

“DAHA MUTLU BİR KOCAELİ İÇİN”

Konuklarıyla samimi bir şekilde ilgilenen kente dair tüm değerlere sahip çıkacaklarını dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Allah sağlık verdiği sürece, gücümüz yettiğince, nefesimiz yettiğince, insanımız için çalışmaya devam edeceğiz. Daha mutlu bir Kocaeli için çalışmaya, kent ve ülke olarak kardeşliğimizden ve birliğimizden asla taviz vermeden çalışacağız. Bizlerin bu noktada en büyük destekçi kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarımız ile ticaretle uğraşan insanımız, eğitime katkı sunan girişimcilerimiz ve farklı alanlarda güzel bir Kocaeli için çalışan tüm derneklerimizdir” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelikler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 1