“BİRBİRLERİYLE KAVGA EDİYORLAR”

Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın geçtiğimiz gün Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın geçtiğimiz gün Kavaklı Sahilinde bulunan Melisa Kafede aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Bağımsız Gölcük Belediye Başkan adayı Ezgin Aydın, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi Aydın: “Biz bu yola tam iki yıl önce çıktık. O günden bu yana bize destek veren dostlarımızı tekrar burada görmek çok güzel. 1984’ten bu yana Gölcük’te ikamet ediyorum. 1988’den bu yana, hale icra ettiğim gibi Çaycılık mesleğini yapıyorum” dedi.

CHP VE AKP’YE YÜKLENDİ

Bağımsın Belediye Başkan adayı Aydın mevcut siyasi partiler birbirlerine küfür ediyorlar. Hakaret ediyorlar. İki gün sonra birlikte hareket ediyorlar. Ancak onların peşindeki halk birbirine küstüğüyle kalıyor. Partiler menfaatler konusunda birleşirken halkı ayırıyorlar. İşte ben bu yola bu sebeple bağımsız şekilde yola çıktım.

HEP KONUŞUYORLAR, 15 YILDIR MUHALEFETLER

CHP’liler çıkıp “Ezgin Aydın’a oy verirseniz aynı düzen devam ediyor” diyorlar. 15 yıldır muhalefetteler. Bizim söylediğimiz neyi söyleyebildiler? Hep konuşuyorlar. Delilleri yok. Sadece konuşuyorlar. 15 yılda ne yaptınız da Ezgin Aydın’ı konuşuyorsunuz? kapatın gidin, AK Partililer de gittikleri yerde, “Ezgin Aydın’a oy verirseniz CHP’ye yarar. CHP’ye mi çalışacaksınız?” diyorlar. 15 yıldır iktidardasınız. Büyükşehir elinizde. Gidip çaycıya oy verirseniz yeniliriz diyorsanız zaten partinin kapısına kilidi vurun ve gidin buradan. Biz ne ona çalışıyoruz ne buna çalışıyoruz. Biz Gölcük için çalışıyoruz.

BİZ PARTİ KAVGALARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ

Bir de “Ezgin Aydın gelirse meclisi olmayacak” diyorlar. Ezgin Aydın 35 bin oy alacak da meclis onun altını oyacak öyle mi? Buna kim inanır? Ben başkan olursam eğer, o meclisleri sosyal medyada canlı olarak yayınlayacağım. O zaman görürsünüz. Ve belediyenin siyasi kavgadan bıktık Biz Gölcük’te siyasi partilerin kavgasını seyretmek istemiyoruz. Herkes diyor ona oy verirsen bu olur, buna oy verirsen şu olur. Ya bırakın bunları artık. Siyasi parti yöneticileri dikkat etsin. Yanındaki partilileri insanları düşman edecek tavırlar içerisine giriyorlar” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 7 =