Bilgievleri’nde ikinci dönem heyecanı

İlk dönem binlerce öğrenciye hizmet veren Bilgievleri, ikinci dönemde de Kocaelili öğrencilerin adresi olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında başı çeken ve Türkiye’ye örnek olan Bilgievleri’nde 2019/2020 eğitim – öğretim döneminin ikinci yarısı başladı. İlk dönem binlerce öğrenciye hizmet veren Bilgievleri ikinci dönemde de Kocaelili öğrencilerin adresi olacak.

BİLİNÇLİ AİLELER, BAŞARILI ÖĞRENCİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli bünyesinde ilk ve ortaokul çağındaki öğrenci ve velilerine yönelik faaliyet veren Bilgievleri’nde 2019/2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi start aldı. Bilgievleri, okulun destekçisi ve sokağın alternatifi olarak öğrencilere hizmet verirken aynı zamanda aileleri bilinçlendirmek amacıyla anne baba okulları ve eğitici programlarla okulla, öğretmenle ve eğitimle barışık aileler yetiştirmeyi amaçlıyor.

MUTLU ŞEHRİN MUTLU ÇOCUKLARI

Bilgievinde faaliyetlere katılan öğrenciler hallerinden oldukça memnun. Mutlu Şehir Kocaeli Projesi kapsamında gerçekleştirilen birçok etkinlik çocukları da mutlu ediyor.

DUA ETTİLER, İSTİKLAL MARŞI OKUDULAR

Birbirinden eğitici faaliyetleri öğrencilerin hizmetine sunan Kartepe Piri Reis Bilgievi öğrencileri ikinci döneminde ilk dersine başlamadan önce vatan ve millet için dua etti. Duanın ardından öğrenciler İstiklal Marşı okudu.

ON ANA EKSENDE EĞİTİCİ FAALİYETLER

Kocaelili çocuklar için önemli fırsatlar sunan Bilgievleri’nin uygulama alanında; değerler eğitiminin merkezde olduğu Bilgi Destek Programları, Kulüp ve Atölye Çalışmaları, Sosyal Etkinlikler, Rehberlik Hizmetleri, Aile Katılımlı Etkinlikler, Bilişim Hizmetleri, Çocuk Kütüphaneleri, Kamp ve Spor Faaliyetleri, Yarışmalar, Üreten Sınıflar Atölyesi olmak üzere on ana eksen bulunuyor. Ayrıca Bilgievleri, her ay farklı konularda sosyal sorumluluk kapsamında projeler gerçekleştiriyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 6 = 9