Bıçakçı ve Boz’dan 10 Ocak Jesti

İlçemizin tanınan ve sevilen isimlerinden olan, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ve Sanayi Esnafların Bozoğlu Kaporta sahibi Selahattin Boz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, ilçemizde gazetelerde çalışan muhabirlere, Örcün Köyü’nde bulunan Patara Cafe’de bir kahvaltı vererek, Çalışan Gazetecilerini kutladılar.

“SİZLERİ GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

İlçemizin tanınan ve sevilen isimlerinden olan, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ve Sanayi Esnafların Bozoğlu Kaporta sahibi Selahattin Boz, gazetecilerin büyük bir özveriyle görevlerini ifa ettiklerinin altını çizerek, “Sizler bu tür organizasyonları, fazlasıyla hakediyorsunuz” diyerek, gazetecilere görevlerinde başarılar dilediler. Kahvaltıda ilk olarak söz alan Mali Müşavir Bıçakçı, gazetecilerin halkın gözü ve kulağı olduğunu, bu nedenle önemli bir rol üstlendiklerini ifade ederek, “Gerçekten sizleri ve yaptığınız işi her zaman önemseyen bir insan olarak, sahada yaptıklarınıza ben bizzat şahidim. Sizler her zaman bizlerle birlikte oldunuz. Bizde Selahattin Beyle birlikte, sizler için böyle bir program düzenledik” diyerek, kahvaltıya katılan gazetecilerin, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutladı.

BOZ’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLERE ÖVGÜ

Bıçakçı’dan sonra söz alan Selahattin Boz ise, şu ifadeleri kullandı: “Bende iyi bir yerel gazete okuyucusu olarak, hepinizi ne zor şartlar altında özveriyle görev yaptığınızı biliyorum. Basın 4. Güç olarak her zaman görevini yapacaktır. Sizler bizim yakından tanıdığımız insanlarsınız. Hakan beyin de ifade ettiği gibi, bizler sizin neler yaptığınızı biliyoruz. Be nedenle, hepinizin ayrı ayrı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

GAZETECİLERDEN BIÇAKÇI VE BOZ’A TEŞEKKÜR

Konuşmaların ardından, Bıçakçı ve Boz, bir gazetecinin en çok ihtiyaç duyduğu şey olan Ajanda ve kalemleri, kahvaltıya katılan gazetecilere armağan ettiler. Gazeteciler de, bu nazik davranışlarından ötürü, Hakan Bıçakçı ve Selahattin Boz ile kusursuz hizmetlerinden dolayı da, Patara Cafe sahipleri, Yeşim ve Kemal Küçükbay çiftine teşekkür ettiler. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kahvaltısı, toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − = 62