Başkan Türkiye Şampiyonlarıyla kahvaltı yaptı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Antalya’da düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Türkiye Şampiyonası’nda 10 müsabakada 9 galibiyet kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Bocce takımı ve Gölcük Huzurevi’nde kalan yaşlılar için Değirmendere Yalı Evlerinde kahvaltıda bir araya geldi.

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde gerçekleşen kahvaltı programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Huzurevi Bocce takımı antrenörü Zabit Pustu ve Huzurevi sakinleri katıldı. Huzurevi sakinleri ile tek tek selamlaşan Başkan Ellibeş, kahvaltının ardından ise bir süre yaşlılarla sohbet etti.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bizlerin rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için çabalayan yaşlılarımıza çok şey borçluyuz. Bizlere rehberlik eden örf ve adetlerimizin bugün değerini koruyor olması, onların çabalarıyla mümkün olmuştur. Gölcük Belediyesi olarak bizler, her daim yaşlılarımızın yanında olduk. Bugün de aldıkları önemli başarı münasebetiyle başımızın tacı olan büyüklerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere her yaşta istedikten sonra bir şeyleri başarılabileceğini gösterdiler. Kendilerini kutluyorum. Bizleri yetiştiren, bu günlere getiren büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır. Onlara her zaman sevgi ve saygıyı göstermeliyiz. Programımıza katılan tüm büyüklerimize teşekkür ediyor, sağlık ve sıhhatle uzun ömürler diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − = 11