BAŞKAN SEZER’DEN MHP’YE ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 22 Ağustos tarihinde ilçe kongresini yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Yönetimi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Sezer’in yanı sıra MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, parti yönetimi ve parti üyeleri hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Gölcük Belediye Başkanı Sezer, MHP İlçe Yönetimi’ne kongrelerinin hayırlı olmasını temenni ettiğini ve kendilerine başarılar dilediğini ifade etti.

‘BAŞKANIMIZLA BERABERİZ’

Ziyarette konuşan MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Öncelikle Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in partimize yapmış olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Partimiz, 22 Ağustos günü Gölcük Kongre Sarayı’nda olağan kongresini yaptı ve devamında ilçe yönetim kurulu olarak görev dağılımını da tamamladı. Cumhur İttifakı’nın bir kolu olarak bizler de belediyemize ve ittifakımızın belediye başkanı olan Ali Yıldırım Sezer’e desteğimizi her zaman sunuyoruz. Başkanımız, görevde bulunduğu ilk günden bu yana sahadaki enerjisi ile ilçemizin sorunlarını teker teker gideriyor. Belediyemiz, özellikle koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu dönemde tüm imkânlarını seferber ediyor.

Gölcük Belediyesi Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve  İttifak ortağı MHP İlçe Başkanı bazı fikir alışverişlerinde bulunarak, Gölcük’ü konuştular.

Karşılıklı muhabbetle geçen fikir alış veriş toplantısı her iki tarafın başarı dilek ve temennileriyle sona ererken,  MHP Gölcük İlçe başkanı Çakır, ziyaret ederek bize zaman ayıran Gölcük belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

30 − 20 =