Değirmenderespor Bal Liginde

Gölcük’te Süper amatör kümede mücadele eden İlçemiz takımı Değirmenderespor KASKF Başkanının girişimleriyle Bal ligine çıktı.

KASKF Başkanı Aydın ve yönetimi başardı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig’le (BAL) ilgili kararını açıklayan Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez’in açıklaması ile hayal kırıklığı yaşamıştı. İstanbul’dan 16 takımın yer verildiği Bal liginde Kocaeli’den ilk 2 takım Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ve Yuvacıkspor lige alındı.

Pandemi nedeniyle oynanması gereken  5 maç oynatılmadan verilen karar Kocaeli ve diğer illerde tepkiye neden olmuştu. Özellikle İstanbul’da puana bakılmaksızın tüm takımların Bal ligine katılması tepki toplamıştı. Kocaeli süper amatör kümede mücadele eden Değirmenderespor 1 puan gerideyken Arslanbey Gençler Birliğispor 3 puan gerideyken lige katılamamıştı.

Yaşanan haksızlıktan dolayı Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi tüm siyasi parti Milletvekilleri ve İl Başkanlarını harekete geçirerek haksızlığın önüne geçti. Kocaeli siyasetinden büyük dayanışma Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın’ın girişimleriyle Kocaeli siyaseti olaya müdahil olup Kocaeli’de haksızlığa uğrayan takımlardan Değirmenderespor ve Arslanbey Gençler Birliğispor da Bal ligine çıktılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 − 11 =