ZEKERİYA ÖZAK SKM BAŞKANI OLDU

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Kocaeli SKM Başkanı’nı il yönetimine açıkladı. Kocaeli SKM Başkanı Zekeriya Özak oldu.

İYİ Parti Kocaeli Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı dün Nusret Acur başkanlığında gerçekleşti. Yönetim kurulu üyelerine görevlerini tebliğ eden Nusret Acur seçim sürecinde partinin seçim çalışmalarının yönetecek ismi  açıkladı.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Nusret Acur, “Kocaeli’de seçim koordinasyon merkezimizin başında Zekeriya Özak beyefendi görev alacak. İYİ Parti Kocaeli SKM, Zekeriya Özak’ın başkanlığında geniş bir ekip ile çalışacak. İYİ Parti’nin iktidarı için yapacakları çalışmalar adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘İYİ PARTİ’MİZİN ZAFERİ İÇİN ÇOK YOĞUN BİR GAYRET GÖSTERECEĞİZ’

Zekeriya Özak ise yaptığı açıklamada; “İYİ Parti İl Şeçim Koordinasyon Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Öncelikle bu çok önemli görevi veren İl Başkanımız Sn.Nusret Acur’a en içten teşekkürlerimi sunarım. En kısa zamanda SKM çalışma ekiplerimizi oluşturup İYİ Parti’mizin zaferi için çok yoğun bir gayret göstereceğiz. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =