BAŞKAN SEZER ŞAMPİYON OLAN TAKIMLARI KUTLADI

Değirmendere’de futbol şöleni
Gölcük Belediyesi ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi işbirliğiyle Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen Kum Futbol Turnuvası büyük bir ilgi ve heyecanla yapıldı. Değirmendere’de hafta sonu futbol şöleni yaşanmasını sağlayan turnuvada büyüklerde Carverspor, küçüklerde de Gölcük Karadenizspor şampiyon oldular.

Gölcük Belediyesi ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi işbirliğiyle Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen Kum Futbol Turnuvası hafta sonuna renk kattı ve büyük bir ilgiyle heyecana sahne oldu. 3 gün süren turnuvada büyüklerde 32, küçüklerde ise 12 takım mücadele etti. Yapılan karşılaşmalar sonrasında Carverspor büyüklerde, Gölcük Karadenizspor’da küçüklerde şampiyon oldu.

HEDİYE ÇEKİLİŞİ BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU 

Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Doğusel, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu başta olmak üzere çok sayıda davetli ve seyirci takip etti. Turnuva büyükler de şampiyonluk maçı öncesinde yapılan zumba dans gösterisi izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Turnuvaya katılan izleyiciler ve sporcular arasında yapılan hediye çekilişi ise büyük heyecana sahne oldu ve Başkan Ali Yıldırım Sezer tarafından yapılan çekiliş sonrasında yine hediyeleri Başkan Sezer tarafından verildi.

BAŞKAN SEZER ŞAMPİYON OLAN TAKIMLARI KUTLADI

Başkan Ali Yıldırım Sezer ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bu yıl turnuvamızı Deniz Ticaret Odası işbirliğiyle yaptık. Gerçekten güzel mücadeleler yapıldı ve Carverspor büyüklerde, Gölcük Karadenizspor’da küçüklerde şampiyon oldu, Volkan ve Murat kardeşim başta olmak üzere tüm sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Şahsınızda katılan tüm sporcularımıza teşekkürlerimi iletiyorum, gelecek yıl buluşmak üzere diyorum” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLARA KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ

Sonrasında Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Başkanı turnuva da 3.olan Gölcükspor’a, 2.olan Hisareynspor’a ve şampiyon olan Gölcük Karadenizspor’a kupa ve madalyalarını taktim etti. Büyüklerde ise 3.olan Supark İnşaat’a, 2.olan Azat İnşaat Lagoon Cafe’ye ve şampiyon olan Carverspor’a kupa ve madalyaları Başkan Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi. Hafta sonu Değirmendere’de tam bir spor şöleni yaşanmasını sağlayan etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 40 = 44