BAŞKAN SEZER ACININ İÇİNDEN GÖLCÜK’E SESLENDİ

BAŞKAN SEZER ACININ

İÇİNDEN GÖLCÜK’E SESLENDİ

Elazığ ve Malatyada yaşanan 6,8lik deprem sonrası yaşanan felaketin ardından dört gün geçmesine karşılık onlarca ev yıkılmış 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 1600’ün üzerinde vatandaşımızda yaralanmıştı. Depremin ardından tüm yurtta büyük bir seferberlik başlatılırken Elazığ ve Malatyada ki yaşanan felakete duyarsız kalmayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  Gölcük  Kızılay Şubesi ile birlikte hareket ederek Elazığ ve Malatyada ki mağdur vatandaşlar için gıda, battaniye ve ihtiyaç malzemesi toplanması çağrısında bulunmuştu.

GÖLCÜKLÜLERDEN BÜYÜK DESTEK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in, ilk olarak  sosyal medyasından duyurduğu yardım kampanyası, kısa sürede sosyal medyada çığ gibi büyüdü. Belediye anonslarından yapılan çağrıya yüzlerce vatandaştan ve kurumlardan büyük destek geldi. Duyarlı vatandaşlarımız  yardım malzemelerini belediye personeli ve Kızılay yetkililerine teslim etmeye devam ediyorlar. Belediye ve Kızılay ekipleri tarafından toplanan yardım malzemeleri kutulanarak hazırlanıyor.

DİLOVASI HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Elazığ ve Malatya’ya destek olmak,  yaşadığımız felaketten dolayı tecrübelerini aktarmak, bizde buradayız yalnız değilsiniz demek için Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer,  24 saatini deprem bölgesinde geçirdi.

ACININ İÇİNDEN GÖLCÜK’E SESLENDİ

Deprem bölgesindeyken bile yardım kapmayasını unutmayan başkan Sezer, Gölcüklü vatandaşlarına acının içinden seslendi.  “Yardım kampanyasına vermiş olduğunuz muazzam katılım için hemşehrilerime teşekkür ediyorum,  Allah bize bir daha böyle acıları yaşatmasın inşallah. Elazığ ve Malatyada yaşanan deprem felaketinin ardından devletimiz ve milletimiz kenetlenmiş Elazığ ve Malatya halkının yanında olmuştur. Bizde Gölcük halkı olarak Elazığ ve Malatyada ki hemşerilerimizin bir nebze de olsa acılarını dindirmek için onları bu kış günde yalnız bırakmamak için gıda ve ihtiyaç malzemeleri konusunda destek olmak istiyoruz. Katkı sağlayan destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız, yardım Kampanyası Çarşamba 17.30’a kadar devam edecektir.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 2 =