Başkan Sezer: “ÇÖLYAK HASTALARIMIZIN YANINDAYIZ”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “ÇÖLYAK” hastalığının farkında olduklarını belirterek, “Belediye hizmet binamızda glütensiz ekmek satışına yarından itibaren başlayacağız” dedi. 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi olarak, buğday, arpa, çavdar gibi tahıllarda bulunan “GLÜTEN” isimli bir madde nedeniyle vücut bağışıklık sistemi tarafından verilen anormal yanıt sonucu ortaya çıkan “ÇÖLYAK” hastalığının farkındayız. Bu kapsamda ilçemizde yaşayan ÇÖLYAK HASTASI hemşehrilerimiz için “GLÜTENSİZ EKMEK” satışına yarından itibaren belediye hizmet binamızda başlayacağız” dedi.

AYNI FİYATA SATILACAK

Açıklamasına devam eden Başkan Sezer, “Daha önce kendi imkanlarıyla glütensiz ekmeğe ulaşan hemşehrilerimiz için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek’ten satın aldığımız ekmekleri, kargo masraflarını da karşılayarak aynı fiyata satacağız. Hemşehrilerimiz sağlık raporlarıyla birlikte belediye hizmet binamıza gelerek glütensiz ekmekten satın alabilirler” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

30 + = 39