BAŞKAN SEYMEN’E ANLAMLI SÜPRİZ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz.Çetin Seymen’in dün doğum günüydü.

Başkan Seymen’in, AK ailesi çok sevdikleri başkanlarına yaşadığımız pandemi nedeniyle video çekimi hazırlayarak doğum gününü kutladırlar.

Tüm teşkilatının başkan Seymen’in, güzel dileklerle doğum gününü kutlaması şu yaşadığımız zor günlerde gerçekten çok anlamlı olmuş.

En son video kaydı ise AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Seymen’in eşi ve meslektaşı Ecz. Ayşe Seymen’e aitti. Ayşe Seymen eşine; Aslında her doğum günün bana bir armağan, yanımda olduğun için hayatımda olduğun için çok şanslıyım, iyi ki doğdun, iyi ki varsın diye seslendi.

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, Kentin sevilen, sayılan ismi Çetin Başkanımız’ın doğum gününü kutluyoruz. Sağlıkla, huzurla çok değer verdiği hayat arkadaşı, evlatları ve Ak Ailesi ile sevgili başkanımıza hayırlı bir ömür diliyoruz.

Sosyal izolasyon kuralları sebebiyle bir araya gelemediğimiz İlçe Başkanımız Sayın Çetin SEYMEN’in doğum gününü; Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Yöneticilerimiz ve İlçe Başkanımızın Saygıdeğer eşi Ayşe SEYMEN Hanımefendinin katkıları ile, tebrik temennilerimizi belirttiğimiz bir video gösterisi ile kutladık.Gölcük Ak Parti Teşkilatı olarak Başkanımız Sayın Çetin SEYMEN’e hayırlı, sağlıklı, başarılı nice Ak yıllar, yaşlar diliyoruz…Çetin Seymen

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı paylaştı: 5 Mayıs 2020 Salı

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − = 86