BAŞKAN SEYMEN; ÜLKE EKONOMİSİ HAKKINDA GÜZEL GELİŞMELER VAR

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Seymen, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın S-400 konusunda Trump ile anlaşmasının ülke ekonomisine olumlu yansıdığını belirtti.

EKONOMİMİZİ DAHA İYİ BİR DÖNEM BEKLİYOR

Döviz düştü, Borsa yükseldi Ülke gündemi ve S-400 konusunda açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Ülke ekonomisi hakkında da güzel gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişme sonrasında Dövizde düşme gözlemlenirken Borsa yükselişe geçti.  S-400’lerin ülkemize gelişi gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump S-400 konusunda anlaştı. Genel anlamda ekonomi ile ilgili olarak önemli adımların atıldığını görmekteyiz. Ülkemizin güçlü bir geleceği adına atılan büyük adımlarla birlikte ekonomimizi daha iyi bir dönem bekliyor” diyerek açıklamalarını tamamladı.

GÖLCÜK SAĞLIK HİZMETLERİ AÇISINDAN TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ KENTİ OLACAK

İlçemizdeki Sağlık yatırımları hakkında önemli bilgiler veren Seymen; Değirmendere’ye yapılacak olan Yeni Devlet Hastanesi’nin örnek nitelikte olacağını belirtti. “Sağlık yatırımları açısından Gölcük’te birçok adımın atıldığını görmekteyiz. Değirmendere’ye yapımı başlanan Yeni Devlet Hastanesi çalışmaları sorunsuz ilerliyor. Yeni Devlet Hastanesi’nin 2020 yılının sonbahar sonunda tamamlanması hedefleniyor. Hastanemiz A sınıfı ve 300 yataklı olarak açılması için gerekli çalışmalar sürdürülüyor. Gölcük’te Yüzbaşılar, Düzağaç ve Yunus Emre mahalleleri için Aile Sağlığı Merkezleri yapılacak. Ayrıca ilçemize Gölcük 2 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurulacak. Semt Polikliniği de belli bir süre sonra yıkılacak ve yeniden yapılacak. Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne prefabrik ek hizmet binası da yapılacak. Gölcük Sağlık hizmeti açısından Türkiye’nin öncü kenti olacak” dedi.

BAŞKAN YILDIRIM SEZER’E TEŞEKKÜR

“İlçemizde belediye ekipleri tarafından gerekli temizlik çalışmaları kapsamlı bir şekilde sürdürülüyor. Bu konuda hassas olan ve çalışmalara önem veren Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 + = 33