Başkan Eryarsoy’dan birlik mesajı

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri dolasıyla partilerin gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını konu alan bir mesaj yayımladı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi gerçekleşen toplantıda başkanların gündeminde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Toplantıda belediye başkanlarına seslenen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy Bu birlik ve beraberliğin bugün olduğu gibi bundan sonra da devam etmesini diliyorum dedi.

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy mesajında, 31 Mart seçimleri için partilerin gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına değinerek “seçim çalışmalarının başkalarının hukukuna riayet ederek, huzur ve güvenlik ortamına zarar vermeden yapılması en büyük dileğimizdir” dedi.

Seçim süreçleri halka hizmette iddia sahibi olanların yarışıdır. Seçimin kendisi kadar, seçim çalışmalarının güvenli, özgür ve demokratik rekabet ortamında yapılması ülkemizin demokratik seviyesinin yükselmesinin bir tezahürü olacaktır. Dolayısıyla bu yarışın nezaket kurallarına ve demokratik terbiyeye uygun, barışçıl bir ortamda gerçekleştirilmesi fevkalade önemlidir.

Demokratik düzende, yasaların çizdiği çerçeve ve sınırlarda herkesin özgürce siyasi propaganda yapması asgari standarttır. Bu standartın varlığıyla ilgili kuşku oluşturucu davranışlar, demokrasimize, ülkemize ve şehrimize karşı yapılmış kötülük olarak addedilmelidir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 5