ŞEVKİ YILMAZ’DAN YENİ EYT AÇIKLAMASI

ŞEVKİ YILMAZ’DAN YENİ EYT AÇIKLAMASI

Emeklilikte Yaşa Takılanları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürmek adına çalışmalar yaptığını ifade eden Rize Eski Milletvekili olan Şevki Yılmaz, “Bürokratların suikastvari yanıltıcı sözlerine iltifat edilmemeli” dedi.


DİNLENMELİ

Ak Parti siyasetinin önemlisimlerinden Şevki Yılmaz, Türkiye’nin gündem maddesi Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Hükümete EYT konusunda çağrı yapan Şevki Yılmaz, “EYT mağdurlarının sorunları dinlenmeli” dedi.

BÜROKRATLARIN SUİKASTVARİ SÖZLERİ

Rize Eski Milletvekili olan Şevki Yılmaz, daha öncesinde EYT’lileri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürmek için çalışma yürüttüğünü açıklamıştı. Yılmaz, “Bürokratların suikastvari yanıltıcı sözlerine iltifat edilmemeli. Emekli kanunundan önceki müktesebatları çiğnenmemeli. Ve bu surette Hak ve Adalete uygun taleplerini acilen uygulamalıyız” ifadelerini kullandı.

 

Refah Partisi Rize eski Milletvekili, Rize eski Belediye Başkanı, MİKAV Onursal Başkanı ve Kocaeli siyasetinde hala etkili olan Şevki Yılmaz, Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili çok dikkat çekici bir konuşma yaptı.

HAKLI TALEP
AK Parti siyasetinin ilimizdeki önemli aktörlerinden Şevki Yılmaz, Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili hükümeti uyardı. Yılmaz, “Bu popülizm değildir gerçektir. Vatandaşın adalet istemesi kadar doğru haklı talebi olamaz” dedi.

HORTUMCULAR YİYECEK
Şevki Yılmaz yaptığı konuşmada, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar kan kaybetmesine sebep oluyor. Bunları kim düzeltecek. Bürokrasi düzeltecek. Danışmanlar kanunları hazırlarken vatandaşların isteklerine göre hazırlatacaklar. Bir sürü emeklilik için bekleyen insanımız var. Bunları sevindir. Biz gidersek bu paraları hortumcular yiyecek. Maliye Bakanı ben popülizm yapamam, diyor. Ama bu popülizm değildir gerçektir. Vatandaşın adalet istemesi kadar doğru haklı talebi olamaz” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − 87 =