AYDIN ÜNLÜ: “ZORU SEÇİYORUM”

 

 

 

 

 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ünlü yaptığı açıklamada, “Teşkilatımı zor durumda bırakmamak adına, il yönetimine, ülkücüye sahip çıkmak, ülkücü haklarına sahip çıkmak, tarihi bir fırsatın olduğu dönemde,  zoru seçiyor il başkanlığı görevime devam ediyorum“ diye konuştu.

 

 

 

 

 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. İl binasındaki açıklamaya; MHP Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Ünlü, “Bu seçimin lideri Devlet Bahçelidir. Biz de yol arkadaşlarımızla adaylık sürecini tartıştık. ‘Kimi git’ dedi, ‘kimi Kocaeli’nin sana ihtiyacı var gitme’ dedi. Aydın Ünlü’nün bir karar vermesi gerekiyordu” dedi.

 

ZORU SEÇİYORUM

Konuşmasının devamında Ünlü, “Hiç başımız öne düşmedi. Biz de il başkanı olduğumuz günden beri bize sahip çıkan bizi anlayan, bu ülkenin hassas döneminde cumhur ittifakının önemi, vatan hainlerinin cirit attığı, ülkücü deyip olmayanların olduğu, MHP’lili deyip olmayanların olduğu bir dönemde, teşkilatımı zor durumda bırakmamak adına, il yönetimine, ülkücüye sahip çıkmak, ülkücü haklarına sahip çıkmak, tarihi bir fırsatın olduğu dönemde,  zoru seçiyor il başkanlığı görevime devam ediyorum“ diye konuştu. Milletvekili adaylarına da seslenen Ünlü, “2500 liralık milletvekili istemiyoruz. Mahalle başkanına sandık görevlisine dokunan onları anlayan milletvekillerini istiyoruz” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 3