BAŞKAN ÇAVDAR’DAN, AYNACI’YA ÇOK SERT MOZAİK TEPKİSİ

  • Gölcük MHP ilçe Başkanı Derya Çavdar, Partisinin sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

 

Bir dönem ülkemizde etnik karışıklık çıkartmak isteyen pkk terör örgütünün , bölücü iş adamlarının sık sık dile getirdiği MOZAİK kelimesi yine karşımıza çıktı.

Antik yunan sanatında kullanılan “mozaik” kelime anlamı olarak TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN hiç hoşlanmadığı bir kelimedir.

Günümüzde de gittiği yerlerde de sürekli “mozaik” diyen heval akşener’in ilçe başkanı bu sevmediğimiz kelimeyi ilçemizde gündeme getirmiştir.

Bir siyasi partinin ilçe başkanının yaptığı açıklamalarda da belirttiği üzere bizde Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer gibi MOZAİK kelimesini sevmediğimizi belirtmek isteriz.

Belediye Başkanımızın mozaik yerine Ebruyu kullanmasını yanlış anlamışsınız.
Rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş,Türkiye’yi mozaiğe benzetenlere “NE MOZAİĞİ ULAN!!“ demişti.

Mozak yerine Ebruyu bilerek kullanıyor başkanımız.Şahsen kendisinden dinledik.Mozaik,bölünür parçalanırve değiştirilerek yeni bir resim oluşturulabilir.Ebruda ise renkler vardır ama kaynaşmıştır ayrılamaz demiştir.
Mermer gibi…

Ayrıca sayın başkan ortaklarının yaptıkları hatalar yüzünden genel siyasetten çok bahsedememektedir. CHP HDP ortaklığına ses çıkartamadığından Gölcük ile ilgili asılsız haberler yazıp duruyor.

Gölcük bir sanat şehridir.Sayın belediye başkanımız bir sanatçının yazdığı marş ile hatırasını anmış Gölcük’e nakşetmiştir.

Sayın başkanın bu gereksiz itirazının sebebi ‘sanat’ ın üstüne ağır gelmesidir.

Gölcük her zaman Donanma Kenti Gölcük olarak kalacaktır.

Bunu hangi tabela değiştirebilir?

Eğer sayın başkan “Donanma” kelimesini çok seviyorsa Yerli ve Milli olarak üretilen,Donanmamızın kullandığı silah ve mühimmatların Donanmamızı nasıl güçlendirdiğinden bahsetsin.Sevgisi sadece tabelada kalmasın.


Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − = 12