BAŞKAN ÇAKIR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Gölcük esnaflarından Kıral Yaşar, gazetemizin  imtiyaz sahipleri Tuğba ve Serkan Zeren’i, ziyarette bulunarak gündemi değerlendirdiler.

ÜLKENİN BEKA’SI HER ŞEYİN ÖNÜNDE

Başkan Çakır’a, Yüksek Seçim Kurulunun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine ilişkin kararını sorduğumuzda “Saygı” ile karşıladım, Ülkemizin yararına olduğunu düşündüğümüz bu kararın her türlü tartışmaya son vermesi memnuniyet vericidir dedi. Biz yine Milliyetçi Hareket Partisi olarak yenilenme kararı verilen seçimde Cumhur İttifakının başarısı için tüm teşkilat birimleri ile her türlü gayretin içerisinde olacağız. Bu ülkenin “Beka’sı” her şeyin önünde gelir dedi.

ÜLKEMİZ ÜZERİNE OYNANMAK İSTENEN OYUNLAR VAR

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan tarafından kurulacağı iddia edilen yeni bir partiye ilişkin düşüncelerini sorduğumuz ÇAKIR; “Türkiye’miz tarihi bir sürecin tam ortasında, makûs talihini kökten değiştirecek, sürekli işaret edilen malum tehditleri temelinden bertaraf edecek bir dönemin içindedir, ya bu devran dev bir doğruluşla geleceğe uzanacak ya da heba olarak ufalanıp gidecektir.” dedi. Ve Aklı başında insanlar ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları çok iyi anlıyorlar’ diyerek açıklamasını tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 9 =