MUSTAFA GÜRDAL KARANTİNADA

İlçemizin sevilen esnaflarından Nihavent  Kafe’nin sahibi, AK Parti eski ilçe başkan yardımcısı Mustafa Gürdal, yakalandığı korona sebebiyle evinde karantinada.

Çok geniş bir çevresi olan ve çok sevilen esnafımız Gürdal bugün hastalığının 10. Günüde karantinada. Mustafa Gürdal, kıymetli eşi ve çocukları  ailece koronavirüse yakalandı. Hastalığı ağır atlatan Gürdal ve eşi 2 gündür şükür ki biraz daha iyiler. Çocuklarının daha kolay atlattığını söyleyen Gürdal; “Çok zor günler geçirdik, çok zor bir hastalıkmış. Hastane ihtiyacımız olmadı şükür ama baya ağırdı hastalık sürecimiz, 2 gündür biraz daha iyiyiz, büyük ihtimalle çocuklardan aldık virüsü, onlar sıkıntısız geçirdi bu süreci çok şükür. Dinlenmeye ve istirahate devam ediyoruz. Kendinize dikkat edin, Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak ilçemizin sevilen ve kıymetli esnaflarından Mustafa Gürdal ve ailesine geçmiş olsun diyoruz. İstirahat etmeleri zorunlu olan ve zor bir süreç geçiren Gürdal’a mesajlarınızla destek olabilirsiniz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 − 22 =