BAŞKAN ÇAKIR DEĞERLENDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, koronavirüse karşı verilen mücadeleyi anlattı.  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, koronavirüse karşı ülke çapında verilen mücadele ve partilerinin normalleşme süreci ve sonrasında yapacağı çalışmaları şöyle anlattı. “Korona virüsünün ülkemizde ilk kez görüldüğü tarihten bu yana gerek ülke çapında, gerekse de ilçemiz genelinde birçok alanda dezenfekte çalışmaları yapıldı ve virüsten korunabilmek, hastalık mikrobunun yayılmasını önlemek için önemli adımlar atıldı. Bu adımlar çerçevesinde elde edilen istatistik bilgiler, verilen mücadelenin doğru olduğunu gösteriyor” dedi.

“65 YAŞ VE ÜSTÜNÜN YÜZÜ GÜLDÜ”

Başkan Çakır, “Ülkemiz genelinde hastalığa yakalanmamaları adına 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Zaman içerisinde gençlere uygulanan bu kısıtlamalar azalarak bitti. En sonunda da 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında dışarıya çıkabilme hakkı kazandı. Onlar bu haberi uzun bir zamandan bu yana bekliyordu. Artık her birimiz, sosyal mesafeye uymalı, maskemizi takmalı ve kişisel temizliğimize özen göstermeliyiz. Sokakta maskesiz dolaşan vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Başka bir hayatın bizim ellerimizde olduğunu unutmayalım” dedi.

‘HASTALIK BANA BULAŞMAZ DEMEYELİM’

Başkan Çakır, “Hastalık bana bulaşmaz demeyelim, tedbiri elden bırakmayalım. Tedbir almazsak istatistik olarak eskiye dönebiliriz. Bunun için her zaman dikkatli olmalıyız. Parti çalışmalarımızı da yine normalleşme süreci ile birlikte yapmaya başlıyoruz. Sosyal mesafemize dikkat ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlerleyen dönemde, normalleşme döneminin daha iyiye gitmesi ile birlikte ilçemiz genelinde daha aktif bir görüntü içerisinde olacağız. Her bir vatandaşımıza sağlık diliyorum. Lütfen tedbirli olmaya devam edelim” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − 58 =