Başkan Adayının Seçim Beyannamesinde EYT Var.

 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yaptığı çalışmalar tüm ülke genelinde çok büyük yankı uyandırıyor. HEDEF 1 MİLYON EYT SYDD’nin 17 Mart tarihinde İstanbul Maltepe’de düzenlemek istediği miting ile ilgili hala İstanbul Valiliğinden cevap bekleniyor. Buna rağmen tüm Türkiye’deki EYT’liler, mitingde en az 1 milyon olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. EYT’nin gündemi miting iken Bursa’da, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’den seçim beyannamesinde EYT’lileri unutmadı.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Akademik Odalar Birliği’nde düzenlenen toplantıda projelerini açıkladı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal belediyeciliğe kadar çok farklı alanlarda projeleri hayata geçirme sözü veren Bozbey, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ı da (EYT) unutmadı.

Seçim manifestosuna EYT maddesi de ekleyen Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, emeklilikte yaşa takılan işsiz vatandaşalrın sağlık yardımlarından faydalanabilmeleri amacıyla aylık 75 TL olan Genel Sağlık Sigortası borçlarının Belediye tarafından karşılanacağı sözünü verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 − = 22