“GÜZEL ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNE KATKI SUNACAKSINIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim  Karaosmanoğlu, Başiskele’deki özel okulları ziyaret etti. Ziyaret sırasında gençlere “ Güzel ülkemizin gelişmesine büyük katkı sunacaksınız” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele içerisinde yer alan TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Uğur Okulları ve Yediiklim Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrenciler ve öğretmenlerle buluşan Başkan Karaosmanoğlu gençlere tavsiyelerde bulundu. Karaosmanoğlu, “Yarının büyükleri olacaksınız. Enerjiniz ve umudunuz var. Hayatınız boyunca sevdiğiniz mesleği yapın” dedi.

UMUTLU OLUN VE YAŞAYIN

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve okulların idareci ile kurucularının da hazır bulunduğu ziyaretlerde öğrencilerin sınıflarına konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, hayata dair tecrübelerini aktarmayı da ihmal etmedi. Gençlere “hep umutlu olun ve yaşayın” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Umut, sizlerin enerjiniz olacaktır. Güzel ülkemizin gelişmesine büyük katkı sunacaksınız” diye konuştu.

GELECEĞİN TÜRKİYE´Sİ İÇİN EN BÜYÜK KUVVETİMİZSİNİZ

Okulların atölyelerine giren, burada öğrencilerle yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde dron kullandı. Günümüzün ve geleceğin mesleği olan havacılık ile yazılımın gençlerin arasında ilgi görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin gökyüzünde iz bırakma hedeflerini takdirle karşılıyorum. Nitelikli insan kaynağımızın oluşmasında eğitim kurumların önemini de biliyorum. Gençlerimiz büyük ve güçlü Türkiye’sini oluşturma da en büyük itici kuvvetimizdir” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =