YAZ SEZONUNDA PLAJLAR HER GÜN TEMİZLENİYOR

Karamürsel ilçesindeki plajlarda her gün mıntıka temizliği yapılıyor

 

Karamürsel plajları her gün bakımdan geçiyor

 

Marmara Denizinin en büyük körfezine sahip olan Kocaeli’de, birçok plaj bulunuyor. Özellikle yaz ve bahar aylarında vatandaşların günlük yaşamında önemli yeri olan plajların, temiz olması vatandaşların memnuniyeti acısından önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı da plaj temizlik çalışmaları kapsamında Karamürsel ilçesinde bulunan 4 plajın temizliğini rutin bir şekilde yapıyor.

 

GÜNLÜK ORTALAMA 15 TON ÇÖP TOPLANIYOR

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri Karamürsel Altın Kemer, Dereköy, Ulaşlı ve Ereğli Kumyalı Plajların günlük rutin mıntıka temizliği gerçekleştiriyor. Temizlik çalışmalarında yosunlar, evsel ve diğer çöp atıklar temizleniyor. 20 personel ile yapılan temizlik çalışmalarında günlük ortalama 15 ton çöp toplanıyor. Gerçekleştirilen öz verili çalışmalar ile vatandaşların plajları temiz bir şekilde kullanması sağlanıyor.

 

YAZ SEZONUNDA PLAJLAR HER GÜN TEMİZLENİYOR

Körfez ve Karadeniz sahilindeki plajlara her yaş grubundan vatandaşlar ilgi gösteriyor. Bu ilgi özellikle yaz sezonunun açılmasıyla artıyor. Vatandaşlar yüzmek ve eğlenmek için plajlara akın ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de vatandaşların temiz bir çevrede denize girebilmesi için plajların günlük mıntıka temizliğini aralıksız bir şekilde yapıyor. Temizlik çalışmaları kapsamında plajlardaki evsel atık, yosun ve diğer çöp maddeleri toplanıyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − = 7