Başkan Şayir’in büyük başarısı 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası tarihinde bir ilke ve görülmemiş bir başarıya imza attı. 

Göreve geldiği günden bu yana Dilovası’nın köklü sorunlarının çözümü için canla başla çalışan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son olarak Dilovası tarihinde büyük bir başarıya daha imza attı.

BELEDİYE ÜZERİNDE HACİZ KALMAYACAK 

Başkan Şayir, önceki gün yapılan Dilovası Belediyesi meclis toplantısında yaptığı açıklama da Dilovası Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana belediye üzerinde vatandaşlar ve kurumlar tarafından alacaklarına karşılık oluşan 2376 haciz dosyasının çözümü için başlattığı çalışmada sona gelindiğini belirterek yaklaşık 2226 tane haciz dosyasının kaldırıldığını, kalanların ise ödemelerinin yapıldığını üst yazılarının beklendiğini belirterek kısa sürede bir tek hacizli dosya kalmayacağını açıkladı.

DİLOVASI TARİHİNDE BİR İLK 

Dilovası Belediyesi tarihinde bir ilke imza attıklarını belirten Başkan Şayir, “Dilovası Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana 2376 haciz dosyası vardı. Tabi bu haciz dosyaları hemen hemen yaptığımız ve yapacağımız her işlemde karşımıza çıkıyordu. Bizde bu sorunun çözümü için ve belediyenin çalışmalarının rahatlatılması için geçtiğimiz aylarda bir çalışma başlattık. Yaklaşık üç-dört ay içinde gelinen nokta da belediyemiz üzerinde ki hacizlerin çoğunu kaldırdık. Kalan yaklaşık 150 haciz dosyasının da ödemelerini yaptık ve hacizlerin kaldırılması için icra dairelerinden yazıların gelmesini bekliyoruz.  İnşallah kısa sürede kalanlarında yazıları geldikten sonra bizde bundan sonraki çalışmalarımızı ve planlarımızı gönül rahatlığıyla daha rahat bir şekilde yapmış olacağız” dedi.

DİLOVASI’NIN CAZİBESİ ARTIYOR 

Dilovası’nın kronikleşmiş sorunlarını çözmeye devam edeceklerini belirten Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Dilovası’nın geleceği için ne gerekirse yapıyoruz. Yola çıkarken hedefimizi “Yükselen Şehir Dilovası” olarak belirledik. Çok şükür bu güne kadar çıktığımız her yolda, yaptığımız her işte Rabbim yolumuzu açtı. İnşallah bundan sonra da Dilovası’na değer devam katmaya edeceğiz. Sorunlar çözüldükçe kentimiz gelişiyor, cazibesi artıyor” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 41