BAŞARISIZLIĞI KABUL ETTİ VE GİTTİ

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli’de merakla beklenen basın toplantısında, AKP İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu Yaklaşık 1 yıldır AKP İl Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Eryarsoy geçtiğimiz günden beri gündemde yer alan istifa konusuyla ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Eryarsoy basın açıklamasında görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Abdullah Eryarsoy istifa açıklamasını gerçekleştirmeden önce il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Eryarsoy’un yerine kimin geleceği merakla beklenirken genel merkez tarafından il yöneticileriyle istişare toplantısı yapılacağı öğrenildi. Genel merkez tarafından il yöneticileriyle yapılacak toplantı sonrası yeni başkanın belirlenmesi bekleniyor.

VEDALAŞTI

Eryarsoy saat 16:00’da düzenleyeceği basın toplantısı öncesi İlçe Başkanları ve il yöneticileri ile bir araya gelerek veda toplantısı düzenledi. İstifa açıklaması öncesi hem yöneticileri hem de ilçe başkanları ile toplantı düzenleyen Eryarsoy yaklaşık bir yıldır görev yaptığı il başkanlığını Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği kampın ardından bırakmış oldu.

 İSTİFAMI İLETTİM VE KABUL EDİLDİ

Eryarsoy sözlerini, “İzmit’te belediye meclis üyeliğinde fazlalığı elde etsek de maalesef İzmit’i kazanamadık. İzmit belediye başkanlığını kaybetmenin sorumlusu aranıyordu. Bu başarısızlığın sorumlusu benim. İstifa talebimi ilettim ve kabul edildi. Bugünden itibaren görevimden istifa ediyorum. Hemşericilik, adamcılık için değil, memleketimiz için gece gündüz çalıştım, çalışmaya devam edeceğim. Başarılı ve şerefli bir dönemi geride bıraktık. Tüm Kocaelili hemşerilerimden helallik istiyorum” diyerek sonlandırdı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 6 = 9