ÜLKÜ OCAĞINDAN ÖRNEK BİR PROJE CUMARTESİ VE PAZAR GÖLCÜK’TE

 

 

Ülkü Ocağı Kocaeli İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphane 9 Eylül Pazar günü Gölcük ve Değirmendere’de olacak.

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen proje kapsamında Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphane 9 Eylül pazar günü Gölcük ve Değirmendere bölgesinde olacağı duyuruldu.

KOCAELİ’Yİ İLÇE İLÇE,KÖY KÖY,KASABA KASABA GEZECEK

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yaklaşık 2 aydır büyük bir heyecan ile hazırladığımız bizim için şeref ve gurur verici olan projemiz ”Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphanesi ” Kocaelimize ve Ülkücü Harekete hayırlı olsun. 2 haftalık süreç boyunca hem şehidimizi unutturmamak ,hem de köydeki yavrularımıza kardeşlerimize kitaplar,oyuncaklar v.b ulaştırmak adına Kocaeli’yi ilçe ilçe,köy köy,kasaba kasaba gezeceğiz. Kardeşlerimizle birlikte kitap okuyacak beraber öğreneceğiz. Bu araç bizim geleceğimiz,sevincimiz ve istikbalimizin devamı olacak.Böyle bir projeyi hazırlamamızda bizlere yardımcı olan il yöneticisi arkadaşlarımıza ve ilçe başkanlarımıza saygılarımızı sunarak selamlıyoruz. Bir kez daha söylemekten şeref duyarak; Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun.Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene!” şeklinde açıklamada bulundular.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

93 − = 84