BAKANLIK’TAN KOCAELİ’DE 4 FİRMAYA CEZA!

Kocaeli’deki 4 firmaya Bakanlıktan ceza!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Kocaeli’de faaliyet gösteren 4 firmanın iş yapması yasaklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından alınan kararlar Resmi Gazete ‘de yayınladı. Alınan karara göre  Kocaeli’de faaliyet gösteren 4 firmanın iş yapması yasaklandı

Buna göre, Körfez ‘de bir  inşaatı öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan M.T.M. Yapı Denetim Hiz. Ltd. Şti.ne bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi.

Bunun yanında izmit ’te ZE Yapı Denetim Ltd. Şti.’ne ve kuruluş ortağı İbrahim Emrullah Çetin’in bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi.

Yine Körfez ‘de bulunan bir yapının öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Kırkbir Yapı Denetim Ltd. Şti.’ne kuruluş ortağı Murat Oğur’un bir yıl süre ile yeni iş alması yasaklandı.

Aynı karara göre, Karamürsel ‘de bir yapıyı öngörülen esaslara göre denetlemediği belirlenen Mimar Sinan Yapı Denetim Ltd. Şti.’ne ve kuruluş ortağı Hüseyin Fikri Salman’ın bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3