BAHÇECİK ORTAOKULU YARHİSAR’I GEZDİ

Bahçecik Ortaokulu Yarhisar’ı gezdi.

 

Başiskele’ye bağlı Bahçecik Ortaokulu 8.ci sınıf öğrencileri, öğretmenleri Süleyman Kılıç refakatinde Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi’ni gezdiler. Öğrenciler bu ziyaretle müze gemi ve denizcilik hakkında bilgilendiler. 

Başiskele’ye bağlı Bahçecik Ortaokulu 8.ci sınıf öğrencileri, öğretmenleri Süleyman Kılıç refakatinde Yarhisar Müze Gemisini gezmenin keyfini yaşadı. Sosyal faaliyet kapsamında 27 öğrenci ve öğretmenleri önce Kavaklı Sahili’nde kahvaltı yapan öğrenciler ardından merak ettikleri Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdiler.

 

MÜZE VE DENİZCİLİK HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİLER

 

Sınıf rehberi ve Türkçe öğretmeni Süleyman Kılıç eşliğinde müze gemiyi gezen öğrencilere, öncesinde müze gemi tarihçesi hakkında genel bilgi veren müze gemi müdürü İlhan Akbulut, “Öğrencilerimizin ziyaretlerinde oldukça mutlu oluyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in de özellikle önemsediği gençlerimize; gemicilik, denizcilik ve Donanma Kenti Gölcükümüz hakkında genel bilgilendirme ile belki de ileride iyi birer denizci olmalarına katkı sağlayabilmeyi de misyon edindiğimizi söyleyebiliriz. Bir körfez kentinde yaşayan gençler olarak onlara ilk olarak: Sağ sancak, sol iskele tabirlerini mutlaka öğretiyoruz” dedi. Bugüne kadar toplam 223.162 kişinin gezdiği müze geminin her alanını gezip, bilgi sahibi olan öğrenciler, teşekkür ederek ayrıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2