AKAR: ÖNCELİKLİ HEDEF İLK TUR SEVİNCİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Gölcük İlçe Örgütünü ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu. Akar öncelikli hedeflerinin Cumhurbaşkanlığında ilk turu kazanma sevincini yaşamak olduğunu söyledi ve sonrasında 2.turda bu işi bitireceğiz” dedi. Akar ayrıca Kocaeli’den 6 vekil çıkaracaklarını söyledi.

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Gölcük İlçe Örgütünü ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu. Vekil Akar, yaptığı açıklamada, ‘Kocaeli’den 6 Milletvekili çıkaracağız’ dedi. Akar ayrıca taşeron ve özelleştirme konularına değindi.

İŞERİ, ‘BU SEÇİMDEN UMUTLUYUZ’

Programda ilk olarak konuşmayı CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri yaptı. İşeri, Ramazan günü siyaset edebiyatı yapmanın çok fazla karşılığı yok. İnsanlar can derdinde, geçim derdinde. Siyaset konuşmasak bile iş o noktalara geliyor. Sahura kadar kahvelerdeyiz. Vatandaşa, ‘’billboardlarda ne yazıyor baktınız mı?’’ diye sorduğumuzda, ‘’Yazılanlara artık bakmıyoruz. Bugüne kadar hep söylediler. Ne zaman Kemal Kılıçdaroğlu bir şey söylediyse onu sahiplenmeye kalktılar. Artık inancımız kalmadı’’ diyorlar.  Bu seçimden çok umutluyuz. İnşallah Milletimiz Millet İttifakını iktidara taşıyacak’ dedi.

TAŞERON SORUNU ÇÖZÜLMEDİ

Başkan İşeri’den sonra konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, şunları söyledi: ‘Bugün Gölcük’te saha çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. 16 yıllık iktidarın biz şunu yapacağız vaatlerini sunmaları milletin aklıyla alay etmektir. Bugün ülkemizin sorunlarına baktığımızda 16 yıl önceki sorunlar. Böyle bir ortamda bilboardları süsleyip, ‘Ahdim olsun’ demek halka inançlarını daha da kaybettirmektedir. İktidarın vaatleri CHP’nin 7 Haziran’daki vaatleri. 7 Haziran vaatlerimizin Türkiye için ne kadar doğru vaatler olduğunu bir kez daha görmüş bulunmaktayız. Ülkemizde taşeron sorunu hala çözülmüş değil. Partimizin projeleri olan vaatlerini bile doğru anlamda hayata geçiremediler. KİT’lerde ki taşeronları almadılar. Aldıklarının büyük bir kısmı imzaladıkları taahhüt nedeniyle maddi sıkıntıyla karşı karşıyalar. Taşeron işçileri taahhütten dolayı davadan çekilmek zorunda kaldılar. Kendilerinde bir de avukatlık ücreti yansıtıldı. Fazla çalışmadan dolayı kıdem tazminatı mahkemelikti. Kadroya alındıklarını düşündükleri için mahkemeden vazgeçtiler. Ama, mahkeme masrafları, avukat ücretleri ile birlikte büyük bir maddi külfetin içine girdiler. Bunu bile halledemeyen bir iktidar ile karşı karşıyayız”  dedi.

“63 MİLYAR DOLAR ÖZELLEŞTİRME YAPTILAR”

Ülkemizin ekonomik durumu ve borçlanma konusu hakkında düşüncelerini belirten Vekil Akar, “Var olan fabrikaları sattılar. 63 milyar dolarlık özelleştirme yaptılar. Ekonomik olarak tüm katma değerleri bitirdiler ama, üzerine bir şey koymadılar. AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın 16 yıllık iktidarlığında yaptırdığı bir tane fabrika göstersin, milletvekilliğinden de istifa ederim, adaylıktan da çekilirim.

“2.TURDA BU İŞİ BİTİRECEĞİZ”

Seçimlerin 2. turda Muharrem İnce lehine sonuçlanacağını söyleyen Vekil Akar, ‘Türkiye’nin nabzı hızla artmaya başladı. Hızlı bir değişim sürecine girdik. İnşallah, 24 Haziran akşamı ilk tur sevincini birlikte yaşayacağız. Muharrem Bey, daha iddialı, ilk turda bu işi bitireceğiz’’ diyor. Ben 2. turda bu işi bitireceğiz, Kocaeli’den de 6 vekil çıkaracağız diyorum’ dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 + = 55